Szeretnék tetoválást csináltatni az alkaromra ez mennyire befolyásolja a munkahelyet?
Nem a tetoválás miatt fognak benyomást kelteni hanem az önbizalmaddal.Bankiszektortnál fontos a tetoválás de oda kia
fene akar menni?
Egy komoly cég nem a tetoválás miatt fog elítélni nyugodtan csináltasd meg ahova a szíved akarja.
Ezt a hülyeséget ki mondta?:D
Nekem is van tetkóm hátamom,alkaromon,
És volt már munkahelyem nem is egy ,dolgoztam Media markba,
portásnak,
Most jelenleg Tescoba dolgozom biztonsági őrnek azt mondták amikor felvettek hogy takarjam el,mindig egy hosszú ujjú ingbe vagyok és semmtise látszik.
Szóval no para
Ha nem önmagad adod hanem mások érdekeit veszed figyelembe, sose fogsz tudni magadnak határokat szabni
Egy fontos munkahelyen ahol öltönyösen kell megjelenni és pénzügyekkel hivatalos dolgokkal foglalkozni, ott ha meglátják lehet nem neked adják a munkát hanem a tetoválatlan embernek
Németországban ismerősöm telefonos szolgáltatónál dolgozik és tudod mit néznek? Azt hogy mennyire beszéli a németet, és mennyire ügyes szorgos.
Magyarországon pont a külsőt becsmérlik, sajnos
Milyen munkahelyen szeretnél dolgozni? csak kíváncsiságból kérdezem
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!