Fülbevaló 13 éves fiúnak, milyet, hol, iskolában is a fülemben legyen vagy csak otthon? Fáj e?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 00:13
1/6 anonim válasza:
százas szöget b***od!
de ne a szélébe, a közepébe!
aztán kalapáccsal rácsapni egy rohadt nagyot!
2/6 anonim válasza:
Pontosan. De ha 150essel csinálod akkor sokkal jobb lesz:DDD
3/6 anonim válasza:
Amilyet akarsz, ahogy te akarod. Nem másoknak kell megfelelned.
4/6 anonim válasza:
Ha bzis akarsz lenni, akkor nyugodtan lövess.
6/6 anonim válasza:
nem tudom mi ez a hiszti az emberek többségének h a fiúknak ne legyen fülbevalójuk. szerintem valakinek jól áll! ha neked tetszik, akkor hajrá! szerintem vagy csak a bal füledbe vagy mind kettőbe.:) vannak állati jól kinéző karika fülbevalók, amik szerintem fiúknak is nagyon királyak. vagy amilyen neked tetszik!:) elmész egy boltba, biztosan találsz majd olyat ami tetszik, és biztosan a szüleid is segíteni fognak a választásba:) nyugodtan hordhatod iskolába is, nagyon sok fiú hord:) amikor lyukasztják vagy szúrják akkor pár másodpercig kellemetlen, de nem kifejezetten fáj:) aztán 1 hétig kapsz egy olyan fülbevalót ami nem tud elfertőződni, és abban az egy hétben is fájhat még egy nagyon kicsit, de abszolút kibírható, esetleg akkor erősebb a fájdalom ha ráfekszel vagy ilyesmi, de valaki a 2. napon már nem is érzi!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!