Kiszúrhatom otthon a fülemet, vagy menjek fülfúrásra?
Figyelt kérdés
Szóval szereztem be injekciós tűt, vagy akármilyen tű van itthon, ha leforrázom, ugye nem lehet baj? Vagy lehet baj ha azzal szúrom ki? Fertőzés, vagy rosszul forr össze? Miután kiszúrtam bele lehet helyezni a fülbevalót?
Meg még annyi, h bizsu a fülbevaló és azt nem akarom behelyezni, h nehogy elfertőződjön. Mit rakjak a lyuk helyére pár napig, h ne forrjon össze?
2013. dec. 7. 10:24
2/9 anonim válasza:
Szerinted képes vagy kiszúrni a saját füledet? Mindenképp menj szakemberhez szerintem, az sokkal biztosabb. Magamról azt sem tudom elképzelni, hogy átszúrjam, nemméghogy fertőtlenítsem meg kezeljem.
2013. dec. 7. 10:59
3/9 anonim válasza:
Egy iskolatársam vagy 6 lyukat magának szúrt, sőt szájpircienget is. Nekem tuti nem menne, ő egy mazochista volt.
2013. dec. 7. 11:03
4/9 anonim válasza:
Hát ha meg mered tenni,de:Fertőtlenítsd(sebbenzinnel) a tűt,a füledbe aranyat vagy ezüstöt rakj,és azt is itasd át sebbenzinnel.Miután kiszúrtad,rakd bele a fülbevalót,és többször nézd meg,hogy hova szúrod a lyukat,bár ez beforr,csak azért mégis..Amúgy csomó ismerősöm van aki otthon,saját magának szúrta és semmi baja,viszont kozmetikusnál vidéken 500-600 forint...:P
2013. dec. 7. 12:32
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem félek a fájdalomtól, ha fáj, akk szakembernél is fáj. Az az igazság h lusta vagyok elmenni meg még fizessek is érte. Téli szünet elején akarom kiszúrni, nem megyek sehová, szerintem nem kaphatok fertőzést. Szerintetek?
2013. dec. 7. 12:34
6/9 anonim válasza:
Én se tudom elképzelni, hogy átszúrjam a saját fülem... Ha lusta vagy elmenni emg kifizetni, akkor szerintem nem éri meg. Majd orvoshoz is lusta leszel elmenni, ha valami baja lesz? :D
Kozmetikus kilövi fülbevalóval együtt egy ezresért...
2013. dec. 7. 13:08
7/9 anonim válasza:
Ha alaposan lefertőtlenítesz mindent,nem lesz bajod... ;)
2013. dec. 7. 13:24
8/9 anonim válasza:
Jól fertőtletítsd a fülbevalót és a tű steril legyen!!
Ha kibirod magadnak szúrni, hajrá :) én is magamnak szúrtam az egyik fülembe 6-ot a másikba négyet ebből kettő porcba :D
A számat is magamnak szúrtam alul felül, középen ( alul az álamba,de az nem állt jól az csak 2 napig volt bent)
Az orromba is magamnak szúrtam és az oldalamba és a köldökömbe is xD nekem volt egy pár szerencsére ez a korszak elmúlott :D
Bocsi kicsit hoszu lett,de a lényeg ha kiszúrod hagyd bent egy kicsit a tűt és kicsit forgasd meg, és bele tudod majd helyezni a fülbevalót :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!