Helix fül piercingel lenne néhány kérdésem (? )
1.Ha magamnak szúrom, és eltalálok egy ideget, akkor mi történik? Fáj csak? Vagy valami más?
2.Ha magamnak szúrom, akkor elég csak egy felforrósított tű (forralt) és egy fülbevaló, amit szintén forraltam ,csak már kihült (a fülbevaló, az én régi lövéshez használt fülbevalóm)És csak átszúrom a fertőtlenített fülemet?
3.Mivel kell majd kenegetni?
forgassam?
ne magadnak szúrd...inkább szánj rá pár ezer forintot és menj el egy szakemberhez. ha elrontasz valamit, sérül a porc/vadhús nő rajta. ne próbálkozz otthon.
én amúgy tetran kenőccsel kentem, az elmulasztotta a pirosságot. :)
ugyanmár:D nem az volt a kérdése h csinálja e otthon vagy se :D hanem h h csinálja :D csináljad otthon énis megcsináltam semmi bajom nem lett :D eltalálsz egy ideget megdagad és ha 2 napon belül nem megy le a duzzanat kiveszed és elmúlik teljesen
elég a fertőtlenített tű és a fülbevaló
én egyenest a fülbevalóbal szúrtam át az enyémnek hegyes volt a vége simán átment rajta
ha sikerült akkor minden nap fertőtlenitsed és forgasd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!