Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért szónak bele a szüleim?

Miért szónak bele a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

21 éves lány vagyok. Van már 2 tetkóm. (bár itthon egyiket sem engedték, meg ment is itthon érte a veszekedés) van saját pénzem, nagykorúnak számítok, nekem tetszenek a tetkók, saját testemmel azt csinálok amit szeretnék..

Akkor most ez normális, hogy beleszólnak? Vagy csak az én szüleim ennyire begyepesedettek? (most tervezem a 3. tetkómat az elkövetkező hetekben)

2014. jún. 11. 19:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Én 19 vagyok, és mindkét szülőmnek van tetoválása, de nekem nem engednék meg :D Ez mennyire normális? De amúgy nem is szeretnék, pedig imádom a szép tetoválásokat, (a gagyi ábrákat utálom, amiről #20 beszélt, azok tényleg csúnyák)Szerintem is kell valami jelentősége vagy emléke legyen a tetoválásnak, mert akkor nem fogod megbánni. Ha csak azért akarsz, hogy legyen, akkor viszont esélyes hogy meg fogod.
2014. jún. 12. 18:37
 22/26 A kérdező kommentje:

az első tetkóm 2,5 éve megvan először kicsit kikopott, nem olyan rég voltam újraüttetni.

Nem tömegtetkó, szerintem csak nekem van ilyen mintám.. én nem bántam meg. még mái napig tetszik.

Én nem vagyok olyan,aki a felszín alapján ítél..mindenki azt tetováltat magára amit akar és oda ahova akarja.. szerintem.. /persze a divat/tömegtetkók azok ha még nincsenek is jól megcsinálva../

#20 Kedves gesztus tőled, amit tettél. Respect! :)

más..,nekem is van cica tetkóm :)

2014. jún. 12. 18:37
 23/26 A kérdező kommentje:
#21 ohh anyuméknak lenne tetkója... már nem is lenne rajtam szabad hely :D
2014. jún. 12. 18:38
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Teremtsd meg a sajat eleted, koltozz el, legy onallo, aztan tenyleg mondhatod hogy nem szolhatnak bele abba amit csinalsz.
2014. jún. 15. 12:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én most 30 évesen csináltattam az első tetkómat, de a környezetem ki van akadva, a családom még nem is tudja. Tipikus jó kislánynak tartottak és már elegem van ebből a szerepből. Csodálatos, egyedi tetoválás. Imádom!...de a szüleimtől nagyon parázom, ami azért vicces, mert önálló családom van, gyerek stb.. :)
2014. júl. 29. 15:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Néhány válaszoló leírta a szokásos sablonmarhaságokat. Olyan jó lenne, ha gondolkodnának az emberek, és nem a 100 x hallott hülyeségeket ismételgetnék állandóan.

A szokásos ökörség,h hogy fog kinézni idős korban. Miért, a tetoválatlan idős ember bőre szépen néz ki? Nem. Az összképen nem ront semmit egy tetoválás, sőt. Még a 'szeretlek Mari' tetoválások sem rontanak sokat egy öregember megjelenésén.

A szüleid azért szólnak bele, mert nekik nem tetszik és a saját ízlésüket akarják rád erőltetni. Nekem is van tetoválásom, nem mondtam el nekik, h lesz, egy idő után megmutattam. Anyám kicsit mérges volt, mondtam neki, h érveket soroljon, h miért baj a tetoválás ( olyan helyen van, ahol takarja a ruha). Semmi nem tudott mondani,h csak annyit, h hát izéé...mert neki nem tetszik. Nos, nekem meg igen.

Persze alaposan meg kell gondolni,h mit varratunk magunkra, de a legtöbb szülő annyira sötét, h nem képes megérteni, h a gyerekének saját ízlése és élete van, nem köteles úgy öltözni/kinézni, ahogy a szülei elképzelik.

2014. nov. 15. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!