Miért szónak bele a szüleim?
Sziasztok.
21 éves lány vagyok. Van már 2 tetkóm. (bár itthon egyiket sem engedték, meg ment is itthon érte a veszekedés) van saját pénzem, nagykorúnak számítok, nekem tetszenek a tetkók, saját testemmel azt csinálok amit szeretnék..
Akkor most ez normális, hogy beleszólnak? Vagy csak az én szüleim ennyire begyepesedettek? (most tervezem a 3. tetkómat az elkövetkező hetekben)
Miért ne szólnának bele?
Abba szólnak bele, amibe akarnak. AZ már más kérdés, hogy akinek beszólnak az vagy hallgat rájuk, vagy nem.
Én pl nem hallgatnék a te szüleidre valószínűleg...de az én vagyok.
Egyébként értem én, hogy saját pénzed meg saját tested, de most gondold el.
ad1: a szüleid adják gondolom neked a pénzt, most te se szeretnéd ha hülyeségekre költenék a pénzt, amit megkerestél.
ad2: úgy 15-20év múlva, vagy 40...elég gázul fog kinézni valszeg a tetkód néniként.
Nem lebeszélni akarlak, se meggyőzni, csak na.
Nem, nem a szüleim adják a pénzemet.
Dolgozok!
az, hogy X év múlva, idősebb korban,hogy fogok kinézni? úgy mint a többi annyi idős ember, nagyon sok velem egykorú ismerősöm kivan tetoválva.. kb ismerőseim 80%-a
meg ugyan olyan ráncos ember leszek mint a többiek csak én tintával.. ugyan úgy megesznek majd engem is a kukacok, mint azt akinek nincs tinta a bőrében :D
Saját kereseted, saját tested, azt csinálsz vele, amit akarsz...
Elmondhatják a véleményüket, de bele nem szólhatnak, felnőtt vagy, nem tőlük kérsz rá pénzt.
Szerintem se normális, hogy beleszólnak. Az oké, hogy elmondják, hogy nem tetszik nekik, de már nem az ő hatáskörük.
Sose értettem egyébként én se ezt a "hogy fogsz kinézni idősen" dumát :D ugyanolyan ráncos és öreg, mint más öregek, csak menőbb :D
szerintem egy öreg kitetovált test nem néz ki semmivel sem rosszabbul, mint egy öreg tetoválás nélküli test, sőt!
Kérdező: én anno az ilyen dolgokat elengedtem a fülem mellett a sokadik beszólás után. most is van amikor megemlítik, hogy talán nem kellene/kellett volna, de nem az ő testük, nem az ő pénzüket költöm rá, így úgy gondolom, hogy "jogtalan" a beleszólás ezekbe a dolgaimba. egy idő után úgyis megbékélnek vele, addig meg hagyd, had mondják, majd csak megunják egyszer.
"saját testemmel azt csinálok amit szeretnék.. "
A kisgyerekek is ezt gondolják mikor kalapáccsal püfölik a körmüket, hiába mondjuk el nekik, hogy NEM, akkor is így gondolja.
Na emiatt gondolkozol gyerekként.
Amúgy miért ordibálnak állandóan a szüleid? veled?
a piercingeket meg a sok fülbevalót is mindig nézik, meg apa kb 3 naponta elmondta, hogy milyen csúnyán nézek ki orr meg ajak piercinggel..
De én magamból kiindulva gondolnám azt, hogy minden embert úgy kell elfogadni ahogy van, ha van fültágítója akkor az van, ha lila/kék/rózsaszín punk haja van akkor úgy.. engem már pár fülbevalóval pár piercinggel meg rózsaszín hajjal megnéznek (tetkók eddig takarható helyen vannak) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!