Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szüleim nem engedik hogy...

A szüleim nem engedik hogy legyantáztassam a karomat, mit tegyek? Nagyon nagyon zavar.

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és csúnya, dús fekete szőr van a karomon. Évek óta zavar, csúfoltak is miatta. A szüleimnek lassan 1 hónapja könyörgök, hadd gyantáztassam le, de hajthatatlanok.. már kezdek belefáradni.. titokban nem szeretném megcsináltatni, mert nagyon megharagudnának, de lehet az lesz a vége.. ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm!
2014. febr. 10. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
lány vagy fiú vagy?
2014. febr. 10. 16:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én epilátorral szedtem le. Ami elég nagy hülyeség volt, hogy előtte pár nappal nem borotbáltam le, mert a teljesen normál hosszúságú szőrt úgy tépte, hogy majdnem belehaltam. De tényleg :D Szóval ezt tenném: borotváld le, majd kb 2 hét múlva megnő akkorára a szőr, hogy epilátorral magadnak is le tudod szedni. Fürdés után érdemes, hogy megpuhuljanak a szőrök, de azért készülj fel, hogy fájni fog. Egy idő után jobb lesz.
2014. febr. 10. 17:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok! De nem engedik a szüleim.. hallani se akarnak róla. Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 10. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ollóval rövidre nyírtam. Maradt is,de nem volt olyan feltűnő.
2014. febr. 10. 17:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, szerintem nem lenne elég ha ollóval levágnám.:| Jöhetnek még ötletek!
2014. febr. 10. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj!! Nem tudom milyen viszonyban vagy a szüleiddel, de ha nem járkálnak be mikor a fürdőszobában vagy, akkor nyert ügyed van. Magadnak is eltudod végezni a szőrtelenítést, és mivel tél van, nyilván nem ujjatlan toppokban mászkálsz otthon se, senkinek nem fog feltűnni a családban, hogy télen hosszujjú pólóban vagy otthon, így az esetlegesen leszőrtelenített karodat sem fogják hamar észrevenni. Hetekig vagy ha ügyes vagy akár hónapokig is eltudod titkolni ezt, mire meg kiderülne lehet meg is fogják engedni és semmi gáz nem lesz belőle. Én egyébként elsőre a szőrtelenítő krémet ajánlom, mert hiába mondod, hogy dús, erős szőrzeted van, ezt még a szőrtelenítő krém simán leszedi, nyilván az állandóan borotvált területre már nem olyan hatásos, de neked szerintem így elsőre tökéletes lehet...:) kb 600ft körül már lehet kapni, olcsóbb, mint a gyanta, nem erősíti a szőrnövekedést (a borotva viszont igen). Ha meg kiderül, akkor mond meg a szüleidnek, hogy nem akartad őket becsapni, azért is mondtad el nekik, hogy ez mennyire zavar téged, szeretted volna kérni az engedélyüket is, és sajnálod az egészet, de mivel nagyon bánt téged az, hogy mások ezért csúfolnak, így próbáltál valami megoldást találni. Biztosan megfognak enyhülni, hisz nem egy meggondolatlan tetkót varrattál magadra 15 évesen...:) Sok sikert!
2014. febr. 10. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
lehet attól féltenek, hogy a borotválástól megerősödnek a szőrszálak és még vastagabbak lesznek és, ha egyszer elkezded borotválni, nem lehet abbahagyni! Szerintem is inkább gyantáztasd le. 1000-2000 Ft körül megcsinálja neked egy kozmetikus és nem kell szenvedned vele egyedül.
2014. febr. 10. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Hagyjuk már ezt a "borotválástól megerősödik a szőr" dolgot. 10 éve borotválom a lában és semmit nem erősödött. Mit tudja az a szerencsétlen szőr, hogy le lett vágva a bőrön kívüli része? A szőrtüsző nem fog ettől jobban működni. Ez azt jelentené, hogy a leborotvált haj is erősödne. De nem. A krém se jobb semmivel, sőt, az erős kémiai anyaggal marja le a szőrt. Akkor inkább borotva, olcsóbb, gyorsabb, természetesebb. És nem árt beszerezni egy jó epilátort.
2014. febr. 11. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy kozmetikust, vagy egy bőrgyógyászt, szinte mindegyik azt mondja, hogy erősíti a szőrnövekedést a borotválás...személy szerint nekem is erősítette. Biztos vannak kivételek, mint te, de ettől függetlenül ez nem hülyeség! Ha már a hajas példánál vagyunk, szerinted miért javasolják a kisgyereknek is azt, hogy minél sűrűbben legyen vágva a hajuk? Pontosan azért, hogy megerősödjön és ne legyen olyan kis csibe-pihe haja nagy korában!
2014. febr. 11. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy a borotvától erősebb lesz... Én eleinte epilátorral szedtem le, aztán gyantával, aztán meguntam és elkezdtem borotválni. Annyi a különbség, hogy nem havonta, hanem 1-2 hetente kell leszedjem, semmi más.

Szerintem szedd le, mit tudnak csinálni? Csak nem ragasztják vissza rá a szőrt:D

Ha startból nem kérdezed volna(minek ilyen hülyeséget kérdezni, jó, hogy nem tiltják meg, hogy megmosd a micsodádat), csak elszeded észre se vette volna soha senki. Max ha nem akarsz vitát,hallgass róla pár hetet aztán szedd le és ne mondj semmit. Nem hiszem, hogy a szőrödet nézik egész nap(Bár nekem az is beteges, hogy nem engedik, hogy leszedd a szőrödet... én azt nem engedném, hogy a gyerekem szőrösen járjon iskolába)

2014. febr. 11. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!