Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Férfiak! Zavarna titeket egy...

Férfiak! Zavarna titeket egy nő oldalán egy 5-6 cm-es rovásírásos tetoválás?

Figyelt kérdés
Kizáró ok lenne az ismerkedésben? Nem lenne rossz véleményetek rögtön a tetkó láttán a lányról? Nem vagyok egy vad lány, nem is megy a tetoválás az egyéniségemhez, de ezt az egy tetkót nagyon szeretném, és meg is csináltatom jövő héten. Máshova nem tehetem, nem akarom látványos helyre. Épp elég ha nyáron látják a strandon, és az, akinek meg akarom mutatni. Köszönöm válaszaitokat :)

2014. márc. 27. 13:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Zavarna. Bármilyen tetoválás zavarna. Még ha lepkefingnyi méretű is. Magamon se tetszene.

A rovátírásos tetkóval pluszban van még egy gubanc is: bár eredetileg semmi köze hozzá, mégis kisajátította magának ezt a szimbólumot a szélső jobb.

2014. márc. 27. 13:25
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Én örülnék neki ha az én barátnőmön lenne rovásírás,nekem tetszik nagyon.Egyébként kötelezővé tenném az ABC mellé a megtanulását!Varrassad fel nyugodtan,biztos vagyok benne hogy jól fog állni!

f/28

2014. márc. 27. 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ízléstelen. Mint a billog. Ezt gondolom minden tetkóról
2014. márc. 27. 13:48
 4/16 anonim ***** válasza:
26%

Amennyiben nem rocker vagy, meg hasonló stílushoz tartozó személy, egyáltalán nem zavarna. csak tudod eléggé félreismernének hogyha egy rocker csajjal ismerkednék, és ez nem vetne rám jó fényt. Ezért sem keresném olyan csaj társaságát, ami viszont fontos, hogy ez nem a tetoválás miatt lenne

volt már olyan barátnőm is akinek az egész karja, beleérve a kézfeje egy részét, tetovált volt

21F

2014. márc. 27. 13:51
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
Engem zavarna, akármilyen tetoválás.
2014. márc. 27. 14:03
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem tetszenek a tetoválások egy nőn, nekem az olyan férfias dolgok. És persze férfiak közül is nagyon kevésnek áll jól.

De csak ez nem lenne kizáró ok. Főleg, hogy ismerkedéskor azért általában eltelik valamennyi idő, mire a másikat ennyire ruha nélkül látjuk :)

2014. márc. 27. 14:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azért még várok válaszokat, hogy ti mit gondoltok erről :)
2014. márc. 27. 17:08
 8/16 SzilKa ***** válasza:
89%

Azért elég vicces lehet, ha egy pasival randizol, minden tök jól megy (egy hullámhossz, stb) majd valamennyi idő múlva meglátja/megtudja, hogy van egy icikepicike tetkód (ami amúgy is eldugott helyen van) és akkor keresztet vet és ördögöt űz, és lenullázza az addigi szimpátiát...

Mondjuk az ilyeneke én a helyedben nem is sajnálnám. :)

2014. márc. 27. 18:50
 9/16 A kérdező kommentje:
:) értem, köszi. És ki pontoz le mindenkit? Én attól függetlenül, hogy ki mit írt, mindenkinek zöld kezet adtam, nem én vagyok :s
2014. márc. 27. 20:36
 10/16 SzilKa ***** válasza:
100%
vannak olyan gyökerek, akiknek nincs más örömük, és azt hiszik, most jól kiszúrnak másokkal :)
2014. márc. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!