Férfiak! Zavarna titeket egy nő oldalán egy 5-6 cm-es rovásírásos tetoválás?
Zavarna. Bármilyen tetoválás zavarna. Még ha lepkefingnyi méretű is. Magamon se tetszene.
A rovátírásos tetkóval pluszban van még egy gubanc is: bár eredetileg semmi köze hozzá, mégis kisajátította magának ezt a szimbólumot a szélső jobb.
Én örülnék neki ha az én barátnőmön lenne rovásírás,nekem tetszik nagyon.Egyébként kötelezővé tenném az ABC mellé a megtanulását!Varrassad fel nyugodtan,biztos vagyok benne hogy jól fog állni!
f/28
Amennyiben nem rocker vagy, meg hasonló stílushoz tartozó személy, egyáltalán nem zavarna. csak tudod eléggé félreismernének hogyha egy rocker csajjal ismerkednék, és ez nem vetne rám jó fényt. Ezért sem keresném olyan csaj társaságát, ami viszont fontos, hogy ez nem a tetoválás miatt lenne
volt már olyan barátnőm is akinek az egész karja, beleérve a kézfeje egy részét, tetovált volt
21F
Nem tetszenek a tetoválások egy nőn, nekem az olyan férfias dolgok. És persze férfiak közül is nagyon kevésnek áll jól.
De csak ez nem lenne kizáró ok. Főleg, hogy ismerkedéskor azért általában eltelik valamennyi idő, mire a másikat ennyire ruha nélkül látjuk :)
Azért elég vicces lehet, ha egy pasival randizol, minden tök jól megy (egy hullámhossz, stb) majd valamennyi idő múlva meglátja/megtudja, hogy van egy icikepicike tetkód (ami amúgy is eldugott helyen van) és akkor keresztet vet és ördögöt űz, és lenullázza az addigi szimpátiát...
Mondjuk az ilyeneke én a helyedben nem is sajnálnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!