Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ki fog-e menni a...

Szerintetek ki fog-e menni a divatból a tetováltatás, vagy még elterjedtebb lesz mint most?

Figyelt kérdés
Lányomnak (9) próbáltam mondani valami olyan munkát ami a rajzoláshoz kapcsolódik, de mégis biztosabb megélhetés mint pl. festegetni, de anyám szerint mire felnő addigra kimegy a divatból a tetováltatás. Ti mit gondoltok?

2014. márc. 25. 20:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű.

Az első tetovált testek az őksorból származanak, és több kevesebb kihagyással azóta is virágzik a műfaj több változata.

Az ember alapvetően szereti magát dekorálni akár tartósan akár rövid távra.

A technológia fejlődésével valószínűeleg még több világítós/színváltós/UVs/anyámkínjás festék lesz, még intenzívebb színekkel, sőt valószínűleg az implantok és a piercingek is fejlődni fognak.

2014. márc. 25. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
A tetoválás SOHA nem fog kimenni a divatból.Bár inkább az a baj,hogy a divat része lett.Sok ember csak azért tetováltatja magát,mert ez most éppen a divat.
2014. márc. 25. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog kimenni. De akkor se erre alapozzatok, kell egy normális szakma. Meg még kicsi, még egyáltalán nem biztos, hogy a rajzolás fogja érdekelni.
2014. márc. 25. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
9 évesen minden gyerek imád rajzolni.
2014. márc. 25. 20:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, nem most fogjuk ám eldönteni mi legyen, de ez számomra egy totálisan élvezhető szakmának tűnik.
2014. márc. 25. 20:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Rajztagozatos, és még az is lesz nyolcadikig.
2014. márc. 25. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem valami "normálisabb" szakmát kéne ajánlgatnod.
2014. márc. 25. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja, bocs a rajztagozatosat, rajzolgatósnak olvastam.
2014. márc. 25. 20:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Normálisabb? Ha mondjuk banki alkalmazott akkor jobban érezné magát? Őszintén kétlem. Egyébként általában olyan ötletei vannak hogy fagyiárus, ahhoz képest ez előrelépés.
2014. márc. 25. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A tetováló nem egy rossz "szakma", pláne, ha vki szereti és jól is csinálja. De igazából ez nem egy nagy végzettség, egy egyszerű tanfolyamot kell csak elvégezni, amihez még érettségi sem szükséges. Szerintem inkább arra összpontosítsatok, hogy az érettségije meglegyen legalább, aztán hogy utána mit tanul, mihez kezd, az az ő dolga.
2014. márc. 25. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!