Szöveges, idézetes tetoválás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van már 2 tetoválásom, egyik egy minta másik egy rövid szöveg a felkarom belső felén. Ez nyomtatottal van, viszont szeretnék még más szövegeket is magamra, alkarra, hátra, bordára, csuklóra, viszont aggódom h rosszul fog mutatni és esetlen nem illenek össze a betűtípusok! Tudnátok oylan betűket mutatni amiknél ez nem jelent gondot? Vagy linkelni oylan képet ahol vkinek több helyen is van szöveges tetoválása h lássam milyen lenne! Köszönöm :)2013. okt. 29. 11:51
1/4 anonim válasza:
Dafont.com - millió és egy betűtípus van (kategóriánként szétválogatva), közte nagyon sok igazán jó, én is itt találtam rá a megfelelőre :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Azt ismerem, de mégse vagyok benne biztos hogy nem nézne ki furcsán egymás közeláben a több különböző betűtípusban készült szöveg :S
2013. nov. 5. 14:59
3/4 anonim válasza:
Roppant egyszerű. Ment le a betűkészleteket (fontokat) az oldalról, van sok, ami szabadon letölthető. Az újabb verziós Word-ök simáén felismerik így is, a betűtípusba azonnal bekerülnek az újak. Ha nem (például Open Office), akkor a fájlokat szépen be kell pakolni a szövegszerkesztő Fonts mappájába, majd restart. Ezután simán le tudod írni az új típussal a szöveget, ki is tudod nyomtatni, és össze tudod nézni a többivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!