Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Levedzik a tetkóm, lehet,...

Amandaroza kérdése:

Levedzik a tetkóm, lehet, hogy gennyes?

Figyelt kérdés

Pénteken csinálták és éjjel arra ébredtem,hogy a tekós vállamon alszom és nagyon fáj.Hiába nem akarok rá feküdni csak éjjel forgolódok :(

Félek,hogy tönkre megy a minta. Nagyon sokba került és nem szeretnék vissza menni..:(

2013. okt. 28. 02:39
 1/4 anonim válasza:
mindenképpen vissza kell menned megkérdezni mit csinálj
2013. okt. 28. 07:32
 2/4 Krizsa Tattoo ***** válasza:
Az természetes ha pár napig érzékeny a tetovált bőrfelület, hiszen egy sebes rész. A mintának nem lesz baja attól, hogy ráfekszel alvás közben. A fólia alatt a kenőcs "megolvad" elfolyósodik reggelre ez normális, a szétroncsolt sejtek miatt a bőr enged ki magából folyadékot festéket pár napig. Viszont ha úgy érzed ,hogy nem normális a gyógyulási folyamat, akkor nyugodtan menj vissza és nézesd meg! Látatlanba nehéz biztosat mondani!
2013. okt. 29. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Krizsa Tattoo !

Nekem azt mondta a tetováló,hogy nem kell fóliázni.

De most már hála égen jobb,már nem gyulladt.

2013. okt. 29. 10:41
 4/4 Krizsa Tattoo ***** válasza:
Akkor rosszul mondta neked! Most nem fejtem ki bővebben miért is kell a fólia!
2013. okt. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!