E0330 kérdése:
Valaki talált már jó megoldást extra fémérzékenységre? Semmilyen fülbevalót nem tudok hordani,2 óra és fáj, levedzik, vérzik.
Figyelt kérdés
Köldök piercingem van, titánból készült és nem fáj nem gyullad be. Ezért vettem titán fülbevalót, kicsit több ideig bírom, de másnap nem tudom ugyan úgy betenni a fülbevalót, mert már a berakástól is fáj. Előre is köszönöm.2013. ápr. 24. 19:14
1/5 anonim válasza:
Nemesfémekben gondolkodtál már? Szerintem a te esetedben az arany lehet a megoldás. Azért nem írtam az ezüstöt, mert én is fémérzékeny vagyok és például az ezüst fülbevalótól is begyulladt fülem.
2/5 anonim válasza:
klipsz? nekem van olyan klipsz fülbevalóm, ami nem érintkezik közvetlen a bőrömmel, hanem egy szilikon réteg van a fülem és a fém ékszer között. Bijou Brodgette-ben vettem
3/5 anonim válasza:
anya is minden ilyenre allergiás meg az ezüstre is. Csak arany ékszereket hord
4/5 A kérdező kommentje:
Ezüsttel egy kicsit tovább bírom de az sem az igazi. Igen eredetileg is arany fülbevaló volt belövetve kis koromba. Úgy tűnik azt bírom, csak nagyon drága és abból csak ilyen nagyon komolyak vannak...Amit találtam fiatalosat az is 18 ezernél kezdődött! :S Clips? Ez összeszorítja a fülcimpádat és úgy marad fent, igaz? Nem szokott leesni?
2013. ápr. 25. 11:36
5/5 anonim válasza:
Szerezz rá szilikoncsövet.
Nekem elmúlt a fémérzékenységem. Egyetlen egyszer gyulladt be a fülem így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!