Extra érzéstelenítőt lehet kérni? Vagy helyből körberöhögne?
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek szúratni snake bite piercinget, de nagyon-nagyon alacsony a fájdalom tűrő küszöböm.
Arra gondoltam, hogy majd kérek extra érzéstelenítőt, vagyis, hogy megkapom az "alapot" és még arra rá.
Ilyet lehet? Vagy körberöhögne az aki szúrja?
2011. aug. 9. 11:47
1/4 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy extra érzéstelenítés. Maximum lidocainos kenőcsöt kenhet rád, ettől többet már csak azzal lehetne elérni, ha beinjektálná a lidocaint, de azt csak orvos teheti meg. Attól, hogy 2x ken be vele, nem lesz nagyobb a hatása.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nem kell extra érzéstelenítő, nekem sem az egekben van a fájdalomküszöböm, mégis csak alig éreztem. Mivel belülre adja ugye az érzéstelenítőt, 1-2 perc és kb teljesen lezsibbad a szád, csak annyit fogsz érezni, hogy kívül a szádat bökik egy tűvel (1-2 másodperces dolog, nem is hívnám fájdalomnak) és meg is vagy. Ne parázd túl, és minden rendben lesz! ;)
3/4 anonim válasza:
Úgy van, lidocain spay-t fog befújni a szádba, és nem fog fájni. Én magamnak szúrtam, egyáltalán nem fájt, utána kellemetlenebb volt, mikor elmúlt a hatása.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Remélem, hogy akkor nem fog fájni:)
2011. aug. 9. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!