A nyelvpiercinghez adnak érzéstelenítőt?
Figyelt kérdés
Debrecenben csináltatott valaki?Ha igen hol és mennyiért?2010. szept. 5. 20:52
1/6 anonim válasza:
Néhány helyen adnak a formalitás kedvéért mert igazából nyelven semmit sem ér (hacsak nem képzeled be magadnak, hogy mégis - placebo)
2/6 anonim válasza:
Én Debbe csináltattam a buszvéggel szemben az a kis pici utca, most hirtelen nem jut eszembe a neve...:S
5500ft volt, és az ékszert asszem' ők adták. Befújta a srác lidokainnal.
Egyébként nagyon rendesek, mindent részletesen elmondtak, mondta, hogy ne egyek tejeset, aztán mikor mentem vissza kontrollra előtte ettem 2 falat krumplipürét, és jól leb@szott, hogy "mondtam, hogy ne egyél" :D
Mindegy, szóval én őket ajánlom.
4/6 anonim válasza:
a lidokain spray helyi nyálkahártya érzéstelenítő azt szokták. valószínűleg fogászok/szájsebészek is azért használják mert hatásos...(placebosnak. én nem is éreztem semmit, és egyik ismerősöm se akinek van.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2010. szept. 6. 09:18
6/6 anonim válasza:
nekem nem érzéstelenítette el mert azt mondta h fölösleges..
és nagyon nagyon fájt..de megérte nem válnék meg tőle (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!