Egy tetováló szalonban kb. mikorra adnak időpontot?
A legtöbb átlagos szalonban 1-2 héten belül tudnak adni időpontot. A nagynevű, befutott művészeknél (Müllner Csaba, Sárközi Zeolt, James, stb) nem ritka hogy 1-2 évre előre is be vannak táblázva, de hozzájuk amúgy is ak komplex nagy mintákkal érdemes menni, mert nem vállalnak kis mintákat.
Nálam is kb 1-2 hétre előre telik be a naptár átlagosan.
A tündéres mintáddal kapcsolatban nem baj, hogy nem tudsz rajzolni, a tetoválónak ha elmondod az elképzeléseidet, akkor egész biztosan meg tudja neked rajzolni és tervezni :)
egy tetováló
Ha láttam volna nem lennék gondban.
Tudom, hogy az angyalok elvileg nemtelenek, és fiú tündérekről se nagyon hallani... szóval nem is lepődhetek meg, ha nem találok, de sima férfialak tetoválás is alig van. A lányok valahogy népszerűbbek :D Úgy képzeltem, hogy oldalnézetben (kicsit szögben, hogy valamennyire szemből is látsszon) térdel, kissé előrehajol, és a homlokába hullik a haja, ami sötét, félmeztelen, vagy nyitott ingben van, izmos (inkább szálkás mint testépítő, amolyan sportos, de természetes), kicsit szögletesek az arcvonásai (Ian Somerhalder jellegű), fekete-fehér, vagy nagyon kevés, jelzés értékű színnel(?).
Vagy esetleg ha ez nem megy, valamelyik könyvnek a borítóján láttam olyat, ami végső esetben elfogadható (A Csitt, csitt - Crescendo - Silence könyvek valamelyikén).
Biztos zavarosan hangzik... bocsi :)
Egyébként egy könyvet írok, és megfogadtam, hogy ha kiadják, magamra varratom ezt a tetkót. A lakatot, meg ha megházasodom. Egy kulcs lesz a párja a páromon, ami ha szétmegyünk sem válik cikivé, mint pl. a monogram vagy a Szeretlek Béla. Mi tudni fogjuk mit jelent, de új partnernél kimagyarázható, ha akarjuk, és hordható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!