Angolul hogy van ez az idézet? [ Tetováláshoz kéne ] ( Nem webfordítóból kéne hanem tutira )
Figyelt kérdés
"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél."
Előre is köszönöm
2014. febr. 27. 21:14
1/8 anonim válasza:
If you fight, you can lose, if you don't fight, you have already lost. De azért várd meg más válaszát is. Csak egy jó tanács, szerintem a nyelvek kategóriában többen a segítségedre lennének.
2/8 anonim válasza:
Szerintem még egy jó tanács: Ha ennyire rohadtul nem beszélsz angolul, akkor mi a f\szért tetováltatsz magadra angolul? Nem gondolod, hogy "kicsit" nevetséges lenne? Kb. mint a kínai jelek.
3/8 anonim válasza:
Szerintem túl hosszú, elég lenne a második fele csak
4/8 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval..tetováltass olyan nyelven, amit értesz is, mert ez így röhej.
5/8 A kérdező kommentje:
de beszélek minimálisan angolul, én is hasonlóan fordítottam le magamnak, de mondom azért megkérdezem itt is :)
Igen nekem is átfutott már az a fejemen hogy magyarul kéne mert úgy nem is olyan hosszú meg jobban megfogja az embert.
De mondjuk vannak olyan idézetek is amik pl idegen nyelven ez esetben angolul szebben hangzanak.
2014. febr. 27. 22:23
6/8 anonim válasza:
“If you fight you might lose, if you don’t you have already lost.”- Bertolt Brecht idézete
7/8 anonim válasza:
Szerintem magyarul tetováltass ha azt sem tudod hogy latin legyen vagy angol.
8/8 anonim válasza:
Angolul tényleg szebben hangzik, de akkor is. Egyébként jól mondják, én az eredeti idézetes válaszolós verziót fordítottam elsőnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!