Ti elítélitek a tetkos embereket?
Nem.
Bizonyos minták viselőit elítélem, de nem azért mert tetoválva vannak, hanem azért amilyen szimbólumokkal varratták tele magukat.
Nem ítélem el, én is tetovált vagyok, és a párom is. Tetovált emberként fogsz kapni hideget, meleget - ha ezt nem bírod elviselni, akkor lehet, valami más módot kell találj az önkifejezésre. Én személy szerint soha nem húztam fel magam a negatív kommenteken, mindenkinek joga van a saját véleményére. Egyszerűen annyi, hogy amikor már nagyon rám akarja erőltetni a sajátját, megkérem, hogy beszéljünk valami másról, ha már feltétlenül beszélgetni akarunk. :)
Én tiszteletben tartom azt is, ha valaki nem akar tetováltatni - de az, hogy más emberek megmondják nekem, mennyire nem komoly a szándékom vagy az egyéniségem, meg hogy mit tegyek a saját bőrömmel, szerintem nem az ő jogkörük, tök szimplán. Én sem mondogatom, hogy mennyivel szebbek lennétek tetováltan, mert így olyan snassz az egyéniséged, nem szégyenled magad, hogyhogy nincs semmi fontos dolog neked, amit felvarratnál, ki is vagy te...
Legtöbbször úgy látom, a tetoválás csak egy mondvacsinált indok az elutasításra, és nem az elutasítás valódi oka. Vannak olyan emberek, akik akkor sem fognak elfogadni, ha nincs rajtad tinta - legfeljebb találnak más indokot. Én személy szerint nem is nagyon akarok olyan emberekkel foglalkozni, akik egy minta miatt lenéznek és elutasítanak egy másik embert, anélkül, hogy magát a személyt megismernék.
Legtöbb munkahelyen nem is fog látszódni a tetoválásod, hacsak nem a homlokodra szeretnéd, vagy ilyesmi. Irodai munkák mind ok (ezt a munkakört úgyis mindig elfelejtik megemlíteni a keménykalapos ellenzők, vajon miért is). Kedvencem, amikor a pincérrel jönnek, na most kérdezem, olyan helyen,környezetben, ahol tényleg szemet szúrna neked egy tetkó, láttál-e már pincért fedetlen alkarral? Hmmmm.
Röviden, szerintem no para. Okosan válassz mintát, igényes tetoválónál varrasd fel, és amúgy meg mindenki azt mond, amit akar, nem árt ő azzal neked. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!