Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti elítélitek a pattanásos...

Ti elítélitek a pattanásos embereket?

Figyelt kérdés
Ez a problémám hogy pattanásos vagyok és félek hogy az ellenkező nem elítél és nagyon visszataszítónak tart. Mivel lány vagyok ezért még rosszabb érzés, mivel a többi lány szinte tökéletes..
2013. nov. 18. 16:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
91%
Nem.
2013. nov. 18. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elítélem, nem tudtad, hogy a biblia szerint is bűn pattanásosnak lenni? :D :D
2013. nov. 18. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
ne aggodj,idovel eltunnek ;) hasznalj alapozot(d ne annyit,mintha levakoltad volna magad) ,esetleg,h a tenlteeg nagyon rossz a helyzet,menj el kozmetikushoz,hasznalj vmien kremet. amugy nem itelem el :) remelem tudtam segiteni :)
2013. nov. 18. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagy te az elítél szó fogalmával?

Elítélni azt lehet, aki bűnös valamiben.

A pattanásról nem te tehetsz, hanem a zsenge korod és a hormonjaid. Miért ítélne el érte bárki is?

Ha igénytelen vagy: nem mosakodsz, nem ápolod a bőröd... na az olyan valami, ami miatt okkal hibáztathatnak.

Az már más kérdés, hogy ha tényleg nagyon csúnya a bőröd, akkor nehéz meglátni mögötte a szép lányt.

Sok felszínes srác ezért nem fog közeledni hozzád. De ezen nem is kell keseregned.

Ápold a bőröd, ha rossz a helyzet, akkor fordulj bőrgyógyászhoz.

2013. nov. 18. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tökéletes, Még csak megközelítőleg sem. Az ellenkező nemből az okosabb fajták nem külső hanem belső alapján ítél.(a 'belsejében' szinte mindenkinek rengeteg titok lapul kisebbek és nagyobbak..YSzóval senki sem tökéletes.) Aki nem az nem elég jó hozzád..Se senkihez csak a kívülről "szinte tökéletes" belülről butucska lányokhoz..Remélem hasznos volt a válaszom.:)
2013. nov. 18. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy pattanásos? átlagos vagy már durva eset?

Egyébként van olyan eset amikor már nagyon elcsúnyítja az embert de az már bőrgyógyászati segítségre szorul, 1-2 pattanás nem tragédia.

2013. nov. 18. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:
dehogyis :) használj alapozót ha zavar
2013. nov. 18. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Dehogy ítélem. A pattanás teljesen természetes dolog, főleg, ha az illető tizenéves.

Nekem is volt, van is, meg mindenkinek, minek ítélkezzek emiatt? :D

2013. nov. 18. 18:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. nov. 18. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, nekem is ki szokott jönni időnként, néha elég csúnyán. Mindig az orromon és az állam közepén jelennek meg, az arcom többi része szerencsére szinte hibátlan. A kritikus területek viszont foltosak a hegektől, ezért mindig elfedem. Ha mondjuk jön szemben velem az utcán egy pattanásos bőrű lány, akinek tényleg csúnya a bőre és nem használ alapozót vagy korrektort, arra kicsit furán szoktam nézni. Nem ítélem el, csak nem értem, hogy már van lehetőség eltakarni, akkor miért nem teszi. Egy kis korrektorral, alapozóval te is csinálhatsz szép bőrt magadnak, csak bele kell jönni, gyakorlat teszi a mestert. Mellette viszont fontos, hogy este vagy ha hazamész alaposan távolítsd el a sminket törlőkendővel vagy arctejjel, sminklemosóval, utána meg arclemosóval moss arcot, majd a hidratálás sem árt. Pattanás elleni szereket is ugyanúgy használhatsz. Reggel is tisztítsd az arcod, mielőtt sminkelsz.
2013. nov. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!