Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti elítélitek a pattanásos...

Ti elítélitek a pattanásos embereket?

Figyelt kérdés
Ez a problémám hogy pattanásos vagyok és félek hogy az ellenkező nem elítél és nagyon visszataszítónak tart. Mivel lány vagyok ezért még rosszabb érzés, mivel a többi lány szinte tökéletes..
2013. nov. 18. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"akinek tényleg csúnya a bőre és nem használ alapozót vagy korrektort, arra kicsit furán szoktam nézni."

Talán mert ha nem maszkírozod le, könnyebben gyógyul.

Az antibakteriális, nem komedóképző alapozó csak mese, hosszú távon többet ártasz vele, mint amit a pillanatnyi "szép bőrrel" nyersz. És ez azon árfekvésű termékekre, amit a tinik többnyire megengedhetnek maguknak, triplán igaz.

2013. nov. 18. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha ennyire síránkozol, hogy pattanásos a bőröd, miért nem teszel ellene???? Kozmetikus, arctisztító szerek-krémek vagy bőrgyógyász és ír ki neked krémet!!!! Ha nincs rá pénzed, akkor gyógyteák gőzölögtetés stb!

Lehet leszavazni...

2013. nov. 20. 17:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Már nagyjából mindent kipróbáltam de semmi sem segített! Nem tehetek róla! Az alapozó amit használtam nem tüntette el csak csúnyította szinte.
2013. nov. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!