Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek arról a 14...

Mi a véleményetek arról a 14 évesről (lány), akinek már van 2 tetoválása? És a szüleiről, akik megengedik?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 13:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Az hogy a szülei nem nagyon törődnek vele, a lányról pedig hogy na ez vajon milyen lesz később... :// ettől függetlenül közöm nagyon nincs hozzá, csinálja ha akarja, de én speckó utálom a tetovált embereket...
2014. jan. 4. 13:17
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Azt,hogy egy 8.kerületi primitív család
2014. jan. 4. 13:18
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
a szülők csak jelképesen szülők, igazából le se sz*rják a gyereküket, a lányról meg, ahogy az első is mondta: "mi lesz később?"
2014. jan. 4. 13:29
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Amiket az előttem írók írtak + ki az a tetováló aki megcsinálta? fel kéne jelenteni..
2014. jan. 4. 13:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

kíváncsi lennék a tetoválások minőségére, mert normális önérzetes tetováló 18év alatt nem tetovál.

a szüleiről: ők tudják, ő gyerekük, de még én is, kinek már van jó pár tetkója azt mondom, hogy ez a tipikus "lesz@rom" nevelés példája. megengedem, csak ne nyaggasson vele a gyerek. a gyerek meg ezt a hozzáállást kihasználva megy neki a dolognak. még sokszor a 18éves korhatár is kevésnek bizonyul olyan tekintetben, hogy nem biztos, hogy 18évesen fel van már annyira nőve az illető, hogy biztos döntés tudjon hozni egy tetkóról, amit aztán örök életében viselnie kell, nemhogy 14évesen. meg egy 14éves gyerek mégis mit tetováltat magára ami tartalommal bíró?

14évesen meg sem fordult a fejemben ilyesmi, nem ilyen dolgokkal foglalkoztam és szerintem a mostani 14éveseknek sem ilyenekkel kéne. esetleg filctollal pingáltam valamit a kezemre, aztán annyi.

4év múlva meg majd megy levakartatni lézerrel, vagy ha nem lesz rá pénze, akkor otthon vakarja le sajtreszelővel magának, mert gáz lesz a dolog.

2014. jan. 4. 14:15
 6/19 perfect li(f)e ***** válasza:
53%

Mivel nem látjuk,hogy milyen tetoválásokról, illetve szülőkről van szó, nehéz lenne nyilatkozni. Tény,hogy általánosítani lehet,ami alapján 10-ből 9 ember azon a véleményen lenne,mint az előttem szólók. Viszont én a magam példáját tudom felhozni: kb 13 évesen elhatároztam,hogy szeretnék majd egyet. Mivel érdekelnek a művészetek,ezért tervezgettem is ezt-azt. Végül 15 évesen csináltattam meg, szülői beleegyezéssel úgy,hogy előtte anyuval leültünk megbeszélni.Elmondta az ellenérveit, de mivel úgy látta,hogy elég régóta tudom mit szeretnék és a mintára is áldását adta, belement a dologba. Részemről anyukámat is és magamat is igencsak normális embernek tartom. Azóta már eltelt 5 év és még mindig tetszik, nem bántam meg.:)

Egyébként tudom,hogy ilyenkor sokat számít az az egy év is...

2014. jan. 4. 14:42
 7/19 anonim ***** válasza:
pff szánalmas..nekem is az jutott eszembe, hogy ha már most ezt műveli magával, mi lesz később?
2014. jan. 4. 15:22
 8/19 anonim válasza:
háát a csaj nagyon menonek érezheti magát..a szuleirol meg inkább nem is beszélnék..remélem majd jol megbánja aztán majd szenved a lézer alatt..
2014. jan. 4. 18:12
 9/19 anonim ***** válasza:

A lány biztos nagyon menő. Biztos valami YOLO vagy love fleiratú tetkója van vagy virágok.:DDDDD

A szüleinek meg gratulálok.

2014. jan. 4. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
a kedves szülőknek eszébe jutott, hogy még nő majd a gyerek és akkor eldeformálódhat a tetoválás?
2014. jan. 5. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!