Mostanában piercinget senki nem akar?
Piercernek tanulok, 7 embert szúrtam meg eddig, semmi panasz, hirdetnek is engem, de még legalább 6 féle piercinget kellene csinálnom, és senki sem jelentkezik. Ilyenkor mit lehet tenni? Hol vannak azok az emberek, akiknek kell testékszer?
20L
szúrj magadnak, vagy várj amíg jelentkeznek.
jobb ötletem nincs :/
(hol tanulsz piercernek? vagy hogyan, mert én már régóta szeretnék nekiállni, van s már nem kis tapasztalatom, de nem tudom hol kéne elindulni igazán ez irányba?-remélem nem veszed tolakodásnak :)
Rendszeresen, szinte havonta szúratok, de mindig csak a jól bevált helyre megyek. Szerintem sokan így vannak vele.
De így van ez a körmösöknél, masszőröknél, fodrászoknál...stb. Elég nehézkes amíg a vendégkör kialakul, de ha beindul, onnan már jó, hiszen a vendégek fognak téged ajánlgatni.
Lehet hogy olyan helyen keresel alanyokat, ahol amúgy is könnyen hozzáférhető ez a szolgáltatás, esetleg több hozzád hasonló tanuló is van, aki alanyokat keres. (pl. Budapest vagy más nagyobb város).
Hol hirdetsz amúgy?
a normális embereknek nem pc után fognak kajtatni.
pontozz le, de attól nem lesz jobb a boltod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!