Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ferde tetovalas!? Most mi legyen?

Ferde tetovalas!? Most mi legyen?

Figyelt kérdés
2 napja van meg. A tetovalas egy idezet a csipomnel. Normalis szalonban csinaltattam es sokat el is kertek erte, de megsem lett olyan amilyet szerettem volna. Ferden rakta fel a mintat es maga a betuk se lettek szepek. Mit csinaljak? Ki lehet javitani?? :(
2013. okt. 3. 12:47
 1/8 anonim válasza:
Azzal már semmit.
2013. okt. 3. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
az már úgy marad, esetleg valamiféle mintát, ami keretezni, kacskaringós vonalakból, így nem lesz feltünő
2013. okt. 3. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:

De nem nézted meg, jó-e, mikor még csak a festék volt rajta? Azt tükörbe meg kellett volna nézni, hogy tuti jó helyre menjen.

Ha ferde, nem nagyon lehet vele mit csinálni, de a betűket talán ki lehet javítani.

Ha nagyon zavar, akkor keress egy ügyes művészt, aki szép fedőtetkókat csinál, és varrass rá valami mást.

2013. okt. 3. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
kép? hol csináltattad?
2013. okt. 3. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj vissza reklamálni, kérd vissza a pénzt vagy ilyesmi. Bár sztem elfognak hajtani.
2013. okt. 3. 21:10
 6/8 SzilKa ***** válasza:

Ha tennél fel róla képet, akkor meg lehetne állapítani, hogy mit lehet rajta korrigálni.

Amúgy a stencil felrakásakor nem nézted meg tükörben, hogy jól van-e feltéve? A tetkós eddigi munkáit nem nézted meg? Sajnos ma már bárki tud szalont nyitni, csak pénz kell hozzá, tehetségtelenek is tudnak "rendes" szalonban dolgozni... Ha a betűk a megbeszélthez képest nem lettek szépek, akkor tudsz reklamálni, viszont én nem engedném, hogy egy kókler még javítgasson is, ha egyszer nem sikerült neki, akkor máskor sem fog.

egy tetováló

2013. okt. 4. 14:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Amikor felrakta a mintát nem tunt ferdének, nem nagyon ferde a tetkó csak egy picit, annyira nem feltuno, de engem kicsit zavar. A munkáit megnéztem és azok nagyon szépek voltak, nem is értettem az enyémet hogy ronthatta el. Ha valakinek kell kép az privit írjon, nem tudom hogy kell feltolteni ide!
2013. okt. 6. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
képfeltöltésre felteszed...priviben is csak úgy tudod küldeni
2013. okt. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!