Melyik idézet legyen tetoválásra?
Igazából konkrét elképzelés nincs,még gondolkodom ez lesz a második tetkóm.Azt is jól megfontoltam:)
Olyan idézetet szeretnék ami az életről a motivációról szól.
Vagy..:
Történt velem egy olyan ,nagy szerelem volt mindkettőnk részéről de nem tudott kibontakozni mert későn jöttem rá,h ő is viszont szeret....
Más idézet is jöhet szívesen megfogadom a tanácsot:DDD
Ja az idézet legyen rövid és hatásos ,Köszönöm!!! :DD
tudom h én viselem! csak segítséget szerettem volna kérni h milyenek vannak az idézetes oldalakon én nagyon hosszukat találtam,de kösszi!:)
a mostani tetkómat saját érzéseim miatt csináltattam nem más miatt...na mindegy:DD
Utolsó ez jogos! :D :D
motiváció? nekem is ez kell!
ezért döntöttem a NEVER GIVE UP mellett, ami "soha ne add fel"-t jelent magyarul:)
Ismerős helyzet :) A röviden mit értesz? 2-3 Szó ? Vagy 5-8 szó? :D
Egy-két ötlet(Bocsi ha hülyeségek) :
*Vivo per lei,
*La Dolce Vita,
*Espero una vez,
*Az élet megéri, hogy megéld.
*Ez hosszú :S Seize the day or die regret the time you lost (Ragadd meg a napaot, vagy halj meg báva az időt amit elvesztettél)
*So it goes
Így hirtelen ennyi :D
Egy barátom küldte az említett idézetet :) Bocsánat a rossz helyesírásért. Köszönöm,hogy szóltál :)
Ha valaki rosszul varrná fel magára...Hát... :S
Egy Német-Francia szakos fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!