Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik idézet legyen tetoválásra?

Melyik idézet legyen tetoválásra?

Figyelt kérdés

Igazából konkrét elképzelés nincs,még gondolkodom ez lesz a második tetkóm.Azt is jól megfontoltam:)

Olyan idézetet szeretnék ami az életről a motivációról szól.

Vagy..:

Történt velem egy olyan ,nagy szerelem volt mindkettőnk részéről de nem tudott kibontakozni mert későn jöttem rá,h ő is viszont szeret....

Más idézet is jöhet szívesen megfogadom a tanácsot:DDD

Ja az idézet legyen rövid és hatásos ,Köszönöm!!! :DD

#TETOVÁLÁS
2012. júl. 3. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha jól megfontoltad, akkor ne ránk hallgass, hanem olyat csináltass, ami kötődik hozzád és te akarod.
2012. júl. 3. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
citatum.hu Itt keresgélj, rengeteg van, kategóriákra osztva. És senki másra ne hallgass, csak magadra. Te fogod életed végéig viselni, nem mi. :)
2012. júl. 3. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
hát,szerintem az első.Az milyen már,hogy EGY bizonyos személyről szól a másik,és majd,ha 30 év múlva ránézel a tetoválásra,az az ember jut eszedbe...gyerekeid megkérdezik,kiről szól,te meg irulsz-pirulsz,hogy hát bizony nem a férjedről :D
2012. júl. 3. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:

tudom h én viselem! csak segítséget szerettem volna kérni h milyenek vannak az idézetes oldalakon én nagyon hosszukat találtam,de kösszi!:)

a mostani tetkómat saját érzéseim miatt csináltattam nem más miatt...na mindegy:DD

Utolsó ez jogos! :D :D

2012. júl. 3. 13:20
 5/9 anonim válasza:

motiváció? nekem is ez kell!

ezért döntöttem a NEVER GIVE UP mellett, ami "soha ne add fel"-t jelent magyarul:)

2012. júl. 5. 00:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Tök jó!
2012. júl. 5. 00:16
 7/9 anonim válasza:

Ismerős helyzet :) A röviden mit értesz? 2-3 Szó ? Vagy 5-8 szó? :D

Egy-két ötlet(Bocsi ha hülyeségek) :

*Vivo per lei,

*La Dolce Vita,

*Espero una vez,

*Az élet megéri, hogy megéld.

*Ez hosszú :S Seize the day or die regret the time you lost (Ragadd meg a napaot, vagy halj meg báva az időt amit elvesztettél)

*So it goes

Így hirtelen ennyi :D

2012. júl. 5. 09:48
 8/9 anonim válasza:
Utolsó: A Seize the day.. kezdetűt gondolom az ugyanilyen című Avenged Sevenfold számból vetted. :) De most elkezdtem énekelni magamban, és nem úgy van, hogy "Seize the day or die regretTING the time you lost"? :D
2012. júl. 13. 00:10
 9/9 anonim válasza:

Egy barátom küldte az említett idézetet :) Bocsánat a rossz helyesírásért. Köszönöm,hogy szóltál :)

Ha valaki rosszul varrná fel magára...Hát... :S

Egy Német-Francia szakos fiú :D

2012. júl. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!