Cseresznyevirág tetoválás? Hol lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
A lábfejemre gondoltam. Évek óta tervezgetem már, de nem tudom még,hogy mikor kerülök olyan helyzetbe munkaügyileg, ahol ez hátrány lenne( pl irodai munka ) úgy gondolom lábfeje még eléggé takarható,ha a helyzet úgy kívánja. Ötletek még?2013. okt. 2. 07:01
2/7 anonim válasza:
A bordaidnal az oldaladon sztem sokkal jobban mutatna!
3/7 anonim válasza:
Csinálj vagy csináltass hennatetoválást arra a helyre, ahova szeretnéd, így ki tudod próbálni, hogy mennyire jó ötlet.
4/7 A kérdező kommentje:
Első,te még biztos nem láttál magyar cseresznyefát virágozni :)
Oldalamra nem szeretnék,hennát már pár éve próbáltam. Pontosabban az lenne a kérdés,hogy mennyire megoldható a takarás?
Köszi a válaszokat
2013. okt. 2. 14:59
5/7 anonim válasza:
Én a helyedben lábfejre csináltatnám, de ha a takarás az elsődleges szempont, akkor az intim területeken kívül tényleg az oldalad olyan, ami nem lesz fedetlen a munkahelyen (ha meg igen, akkor a tetkóra sem szólnak be). A lábfejed egy szandálban simán látszik, úgyhogy pl. nem hordhatnál nyitott lábbelit nyáron.
6/7 A kérdező kommentje:
Én se tudom máshol elképzelni,csak a lábfejemen. A sok tetoválást ellenző ismerős/családtag nagyon rászállt az "így úgysem lesz munkád" témára. Még bizonytalan,hogy milyen területen fogok végül dolgozni,ezért merült fel a kérdés. Maximum marad a zárt magassarkú:) Köszönöm mégegyszer a válaszokat
2013. okt. 2. 17:48
7/7 anonim válasza:
lábfejedről induljon az ág, és a vádlidig. Amúgy ott nem takarható, pl. nyáron a nagy melegben, de nem is annyira feltűnő. Én is az oldalad írtam volna, de ha a lábfejeden képzeled el, akkor oda rakasd!
nekem is lesz, kompozícióban a hátamon :)
de megmutatom, nekem mik tetszenének:
és lábfej:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!