Milyen tetkókat ajánlanátok legjobb barátoknak 18. szülinapra?
ez nagyon aranyos és szép, de szerintem ne ez legyen az ajándék.. így ismeretlenül si remélem hogy sokáig lesztek barátnők :) de ki tudja mi fog még alakulni..
de ha feltétlen ezt szeretnéd, itt van pár:
Best friends for life
Best friends are like diamonds
Young, wild and free
az a baj h olyan kifejező rövidek nincsenek.. de szerintem ezek is jók :)
Ha már tetoválás és szöveget akarsz akkor miért ne magyarul írnátok valamit??? Olyan szép nyelv a magyar és a jó az egészben az hogy a világon bárhol jártok mindenki érdekesnek fogja találni. Sokkal jobb mint a sablonos angol szövegek amit mindenki ért.
Gyönyörű betűkkel lehetne az alábbi szövegek
1. barátság
2. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.
3. Barátok vagyunk ..Mert ő volt ő, s mert én voltam én.
4. Igaz barátokat nehéz találni,még nehezebb elhagyni és lehetetlen elfelejteni őket.
5. A jó barátom lelkem fele.
6. Ne feledd, a barátok örökre megmaradnak. Még akkor is, ha évek múlva találtok újra egymásra.
Szép betűkkel- magyarul csodaszép lehetne a tetoválás.
Ha fokozni akarod akkor egyes idézetek mellé csináltathattok közös jelet is.
PL:
1. idézetet bele lehetne írni egy kis medálba. Akár csuklón vagy lábfejen is jól mutatna
Lehet akár 2 kicsi lufi ahol az egyik lufiban a te a másik lufiban a barátod nevének kezdő betűje van.
Vagy lehet azt a dátumot írni ami a barátságotok kezdete volt
Vagy ősi magyar rovásírással leírni egymás neveit..
Ezer lehetőség van...
Ez konkrétan nem szöveg amit én írnék. Egyszer láttam nekem nagyon megtetszett. Egyikőtökön egy kulcs van, másikon egy zár ---> [link]
Úgymond szimbólum, hogy "örökké" egymáshoz tartoztok, mint legjobb barátok.
Van egy szép szimbólum ami az örök barátságot jelképezi.
A képen hármas csavar van, de ha kisebbet akarnál akkor lehet kettes csavar is.
7-es,az igaz hogy nagyon szép és mutatós az a tetkó viszont inkább szerelmeseken tudnám elképzelni.
8-as, nagyon jó ötlet!
köszönöm mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!