Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Alkarra lesz szöveg (belül),...

Alkarra lesz szöveg (belül), de milyen betűvel?

Figyelt kérdés

alkaromon lesz 4 rövid sor, kb 5cm-sek.

"Nem hajlok semmi szélnek

Pusztító jégverésnek

Úgy állok rendületlen

Magyarnak születtem!"

ez lesz a szöveg. Szombaton megyek, de jó lenne valami hasonlót mutatni, hogy mit is szeretnék, de nem találok jókat!

Olyat szeretnék, amiben az első nagy betűk hangsúlyosak, de az összes kicsit 'cirkalmas', dőlt... de egyszerűen nem találok jót!

Van tippetek? Az még lényeges, hogy van már az alkaromon egy rózsa, a feje a csuklómnál, a szára ferdén a kézhajlatom felé, szóval kb. 7cm van, valahogy így helyezkedne el:

..................Nem hajlok semmi szélnek

............Pusztító jégverésnek

......Úgy állok rendületlen

Magyarnak születtem!

23N

2013. szept. 10. 18:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Valószínű azért tetszik annyira, mert nem láttam még ilyet, csak nagyapám kézírását, amire sajnos csak emlékezetből építkezhetek.. de voltak jók, köszi a linkeket!
2013. szept. 12. 22:42
 12/13 A kérdező kommentje:

egy pici finomítással ez nyert, köszönöm!!

(2-3 hete nyálazom a különböző oldalakat..)

[link]

2013. szept. 12. 22:45
 13/13 SzilKa ***** válasza:
jó választás! Szeretem a jellyka betűtipusait, s még nem nagyon láttam másokon (csak a férjemen, akire már tetováltam az egyikkel).
2013. szept. 12. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!