Alkarra lesz szöveg (belül), de milyen betűvel?
alkaromon lesz 4 rövid sor, kb 5cm-sek.
"Nem hajlok semmi szélnek
Pusztító jégverésnek
Úgy állok rendületlen
Magyarnak születtem!"
ez lesz a szöveg. Szombaton megyek, de jó lenne valami hasonlót mutatni, hogy mit is szeretnék, de nem találok jókat!
Olyat szeretnék, amiben az első nagy betűk hangsúlyosak, de az összes kicsit 'cirkalmas', dőlt... de egyszerűen nem találok jót!
Van tippetek? Az még lényeges, hogy van már az alkaromon egy rózsa, a feje a csuklómnál, a szára ferdén a kézhajlatom felé, szóval kb. 7cm van, valahogy így helyezkedne el:
..................Nem hajlok semmi szélnek
............Pusztító jégverésnek
......Úgy állok rendületlen
Magyarnak születtem!
23N
természetesen nem úgy jelenítette meg a gyik...
lényeg, hogy az első sor kb 5, a második 4, a harmadik 3 az utolsó meg 2cm-re lesz a kézhajlatomtól
dafont.com-on nézelődj, ott annyi jó van, hogy az lesz a gondod, hogy nem tudsz választani :) ajánlom a Calligraphy kategóriát.
Egy tetováló
Én is a rózsához tenném inkább.
Egy tetováló
meggyőztetek, marad a rózsás alkar :)
így, hogy látjátok, van ötlet betűre? olyat szeretném, aminél a J, G, Y szárai, valamint a T betűnél az áthúzás ilyen "cirkalmas" legyen...
van valami ötlet? holnap után megyek, és nagyon ki kellene már találjam... :)
Nem nagyon láttam még olyan felfelé kunkorodó betűtipust... Nekem egy picurkát erőltetettnek tűnik egyébként.
Én ezeket tudnám elképzelni hasonló stílusban, amik jól néznek ki és rendelkeznek érdekes hurkokkal:
(azért van némelyik ékezet nélkül, mert nem mindegyik betűtipus ismeri az ékezetes betűket, de az ékezeteket manuálisan is hozzá lehet biggyeszteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!