Hogy mutatna ez a szöveg kulcscsonton?
Nem túl hosszú? jobb oldalra szeretném
1920. június 4. Ezen a napon egy Nemzetet bénított meg a fájdalom
Trianonban eltemették a magyarság egyharmadát
Az eredeti ötletem ez volt:
"Nem hajlok semmi szélnek, pusztító jégverésnek,
Úgy állok rendületlen, Magyarnak születtem"
De ez szerintem hosszú...
esetleg van ötletetek ilyen tartalmú, jelentésű feliratra? Ami ki is férne ekkora helyre, max 2 sorban...
most hogy leírva nézem, tényleg :)
kimondva rövidebbnek hat :) talán mert a második dallammal együtt megy a fejemben.. :)
de nem hosszú ez kulcscsontra?
nekem a kulcscsontom alatt van szöveg.
úgy eltudnám képzelni, hogy két sorba van a kulcscsont alatt. a mérettel meg lehet variálni, hogy kellőképpen elférjen. az eredeti ötleted teljesen jó, tetszik :)
neked is két soros? tudnál képet mutatni róla? :)
szerintetek mennyiért csinálnák meg, ismertek-e Pécs környékén, akihez lehetne menni?
Második szerintem jobb.
Kedves első válaszoló, nem kell leszólni, aki tiszteli a Magyarságot! Széchenyi és más (későbbi)társai kik sokat tettek a Hazáért most sírva fakadnának ha látnák mi lett Magyarországból! És nem vagyok sem hungarista, sem rasszista csak egyszerűen szeretem és tisztelem azokat a személyeket (és nem csak a névvel emlegetetteket, hanem az utolsó katonát is, aki küzdött a háborúkban) kik megpróbálták jobbá tenni az ország helyzetét.
Kérdező: nekem másfél sor az egész úgy, hogy kb. félcentis betűkkel van a szöveg. ha gondolod küldhetek privátban képet róla.
annyit tennék még hozzá, hogy az én tetkóm úgy van elhelyezve, hogy követi a kulcscsontom vonalát.
az, hogy mennyiért tetoválnék fel, az a méretétől és szalontól függ. az enyémet 15ezer ft-ért csinálták meg egy színvonalas pesti szalonban.
szóval én azt mondom : 15-25ezer között lehet.
pécsi szalonokat sajnos nem ismerek.
utána néztem pécsi szalonoknak: Inferno tattoo-ba a helyedbe nem mennék, rossz minőségű munkáik vannak.
inkább Tomzone tatoo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!