Alkaron egy szöveg könyöktől csuklóig miért gázos?
Olvassom itt hogy divat tucat stb..
Az ember nem azért tetovál mert más ne szólja le hanem azért mert neki tetszik és hozzá illik.
Sajnos az alkar elég divatolósnak hangzik, főleg idézettel
Ezért nem magyarázod ki soha.
Pedig a szöveg már sajnos önmagában tucat :/
Ujj: Jajnagyonmenő, tumblr-en annyit láttam, ja, hogy a tetováló azt mondja hogy kikopik, nembaj, én jobban értek hozzá, hiszen annyi képen láttam, megcsináltatom, aztán majd járok reklamálni hogy tényleg szar lett.
Csukló: Tudom mutogatni az osztálytársaknak, de otthon azért eltakarom az órám szíjával.
Alkar belső oldal: Én bizony annyira menő vagyok, hogy tetováltatok a karomra, lássa más is, egyből a kedvenc Coelho soraimat.
Alkar külső: Suttyóság a köbön.
Felkar belső: Takarható, de a metrón nagyon jó mutogatni ha kapaszkodsz, srácok meg sűrűbben feszítik vele a 20-as csőkart is.
Tarkó: Lásd csuklónál, csak óraszíj helyett hajjal.
Lapocka: kötelező kiegészítés a madársziluett vagy pitypang.
Oldal: Magamnak csináltatom, de azért telerakom vele a fészbukomat, mindenki lássa, hogy én mennyire egyedi vagyok
Lábfej: szupercsajosság, de csak ha van benne végtelenjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!