HELP! Szöveg tetoválásnak? Olvasd végig mielőtt azt hiszed hogy divat tetkó.
Eredetileg a szöveg ez lett volna "Csukd be a szemed és a világ olyannà válik amilyenné akarod!".... a mondanivalója nagyon megragadott, sokat jelent nekem. Szeptember 22.én megyek tetováltatni viszont a tetováló azt mondta túl hosszú a szöveg, és a minimum betűméretből is nagy lenne... (sőt még kép is van hozzá)
Szóval szeretném a segítségeteket kérni, hogy olyan szövegeket mondjatok nekem aminek a mondanivalója az vagy hasonló az eredeti elképzelésemhez. Gondoltam arra, hogy "Merj álmodni"....de abból már túl sok van azt hiszem
köszönöm a segítséget
szija hova szeretnéd a szöveget?
mert ha pl alkarra akkor szerintem simán lehetne kétsorrba is írni úgy meglehetne csinálni
,,Behunyom a szemem, mivel látni akarok."
egyébként úgy is meg lehetne oldani, hogy 3 sorban tetoválja:
Csukd be a szemed
... és a világ olyanná válik
......amilyenné akarod.
A pontok pedig a távolságok... annyira nem értek hozzá, de szerintem úgy jó lenne.
És még valami, egy idézetes oldal, amiben sok idézetet találsz: citatum.hu
mekkorában akarod, hogy ennyire törni kéne a szöveget?
egyébként igaza van az összemosódással, akármilyen szépen is van megcsinálva, idővel terül a bőrben a festék, és nagyon sok ismerősöm bánja is már hogy nem hallgatott annak idején a tetoválóra, és túl kicsi betűméret mellett kardoskodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!