Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ez szép lenne...

Szerintetek ez szép lenne tetoválásnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenképpen csodaszarvast szeretnék,egyelőre ez tetszik a legjobban azok közül amiket találtam.

2013. aug. 13. 13:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, csak ez kisebb méretben nem mutatna olyan jó a részletek miatt.
2013. aug. 13. 13:28
 2/19 A kérdező kommentje:

Kb. 15 cm-es lenne.

Csak azon gondolkodom,hogy nem-e leszek túl csicsás vele,mert egy másik is van mellette,ami szintén kb. 15 cm,az is elég díszes,és úgy szeretném hogy a kettőt "összefogja" egy díszes szalag szerűség.

Egyébként eddig senkinek sem tetszett ez a minta,pedig szerintem olyan szép :)

2013. aug. 13. 13:31
 3/19 anonim ***** válasza:
nekem tetszik :)
2013. aug. 13. 13:34
 4/19 anonim ***** válasza:

nekem azért tetszik, mert népies :)

hát, ha hasonlóan díszes minta lesz mellette úgy még nem feltétlenül lesz csicsás a kettő együtt, csak harmonizálnia kell a két tetkó színének szerintem.

ha a színekkel meglenne a harmónia, akkor talán nem is kéne a szalag ami összekötné őket, mert akkor az túl direkt lenne.

2013. aug. 13. 13:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Ez gyönyörű! Csak találj ügyes tetoválót is!
2013. aug. 13. 13:37
 6/19 anonim ***** válasza:
a stílusa szép, de nagyon át kéne alakítani, hogy tetoválásként jól mutasson, mert ez így ebben a formában tényleg nem nézne ki jól.
2013. aug. 13. 13:37
 7/19 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmi alakja lesz az egésznek,az egyik fele már megvan,a szarvas lenne a másik,és a "szalag",vagyis inkább a magyar népmese mintájához hasonlít,az lenne a kettő közt alul egy kicsit,és az oldalánál,vagy a tetejénél,valahogy úgy hogy kijöjjön ez a forma,mint ezen a képen amit linkeltem.

2013. aug. 13. 13:41
 8/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem egy ilyen van a hátamra varrva.

Baka Péter munkáit érdemes megnézni, van neki több csodaszarvasos ábrázolása.

[link]

2013. aug. 13. 13:41
 9/19 A kérdező kommentje:

Hogyan kellene átalakítani?

Egyébként erre én is gondoltam,mert a szarvas gyönyörű,de át kell rajzolnom valahogy,csak nem tudom hogy...

2013. aug. 13. 13:46
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

jó elképzelésed kedves Kérdező :)

miért ajánlgatjátok Baka Pétert? csak azért kérdezem, mert nagyon nincsenek olyan munkái amire azt mondanám, hogy igen hozzá érdemes elmenni tetováltatni.

az a szint ahova érdemes betérni, az: Darkart, Tyutyu Tattoo, Invictus Tattoo, Black and White Tattoo-nál kezdődik.

2013. aug. 13. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!