Szerintetek ez szép lenne tetoválásnak?
Figyelt kérdés
Mindenképpen csodaszarvast szeretnék,egyelőre ez tetszik a legjobban azok közül amiket találtam.
2013. aug. 13. 13:19
11/19 anonim válasza:
12/19 A kérdező kommentje:
13:49,igazad van,csak Rakamazi turul van mellette,és nem tudom milyen lenne együtt,mert ugye a turul "papírlapos",vagy hogy írtad,ez meg így élethűbb lenne.
2013. aug. 13. 13:53
13/19 anonim válasza:
a szarvas testtartására értettem a papírlaposat. igazából segítene, ha tudnál mutatni egy képet a már meglévő mintáról.
14/19 A kérdező kommentje:
A sajátomról nem tudok most küldeni mert szervizbe van a telefonom,de ha kéred majd pótolom privátba a héten :D
Egyébként így van,ahogy neki a linken,csak nagyobb,befelé néz és milliószor szebb,ja és persze én nő vagyok :D
2013. aug. 13. 14:02
15/19 A kérdező kommentje:
Ja és nekem nincs körülötte a kör!
2013. aug. 13. 14:04
17/19 anonim válasza:
akkor viszont ilyesmi stílusban kéne átdolgozni a szarvast is. ha küldesz képet a tiédről, megbeszélhetjük hogy akár még segítek is, szabadúszó grafikus vagyok. :)
18/19 A kérdező kommentje:
Hűha,hát ha komolyan mondod,akkor nagyon örülnék neki,nekem mostanában se türelmem,se fantáziám nincs alkotni.
Ha minden igaz csütörtök délelőtt tudom küldeni a képet,mellé teszem majd azt is amin a 3. féle minta van.
És hogyan tudom elküldeni?Csak úgy,ha feltöltöm a Kepfeltoltes.hu-ra?Vagyis azt hiszem ez a neve.
2013. aug. 13. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!