Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van itt kreatív ember?

Van itt kreatív ember?

Figyelt kérdés
Olyan valakit keresek aki kreatív és szépen tud rajzolni. Tetoválás tervezésében kellene segítség. Privátban írok több infót.

2013. szept. 1. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 2. 00:28
 2/5 A kérdező kommentje:
???
2013. szept. 2. 11:23
 3/5 SzilKa ***** válasza:

Terveztesd meg a tetoválóddal inkább...

A kreatívitás és a szépen rajzolás sokszor nem elegendő, mivel figyelembe kell venni olyanokat, mint pl a test áramlatvonalai, izomzata, illetve nem utolsósorban ami papíron jól mutat, az tetoválásban nem mindig működik (egy apró, részletes minta később összefolyik, stb).

Hidd el, a tetoválónak van a legtöbb gyakorlata a tetoválás tervezésében. Amelyik kész tervet kér tőled, ahelyett keress másikat ;)

Egy tetováló

2013. szept. 2. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, csak a tetováló(m) szépen dolgozik meg minden, de a múltkor olyasmit mondott h nem szeret rajzolni. Meg nem biztos h olyan kreatív h össze tudja hozni azt amire gondoltam.
2013. szept. 2. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig a tetoválónak az is dolga, hogy rajzoljon! Milyen kifogás az hogy nem szeret rajzolni?! És ha nem eléggé kreatív, keress egy másikat, ahogy az előttem levő is javasolta. Am milyent szeretnél?
2013. szept. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!