Szerintetek az fontos hogy egy ember mondjuk a ZARA vagy a C&A H&M-ben vásároljon? Vagy megteszi a sima Kinai üzletek is . Azt veszem észre hogy az emberek sokkal inkább a fiúk azt nézik hogy milyen a ruha egy lányon. Nem a belső értékeket!
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 19:12
1/14 anonim válasza:
Akárhogy próbálják az emberek előadni a "külsőségek nem számítanak", be kell látni, hogy igenis számítanak. Ettől függetlenül szerintem a kínai boltból is lehet szépen öltözködni. Én egyedül azért vásárolok a H&M-ben, mert jó a minősége, és elég sokáig tudom őket hordani, viszont ha a kínaiban tetszik meg valami, azt is simán megveszem. Az meg hogy mások erről mit gondolnak, pont nem érdekel :)
2/14 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, igenis ítélkezik az átlagember külsőről is. Nem arra gondolok, hogy nem állnék szóba valakivel, aki nem tetőtől talpig márkás cuccokban jár, hanem, hogy amíg nem ismerem, nem tudom más alapján megítélni, mint a kinézete és ak isugárzása.
Én is azért vásárolok H&M-ben meg C&A-ban (ZARA nincs a közelben) mert jó minőség, és gyártanak jó alapdarabokat. A kínaikkal a legnagyobb bajom, hogy mindenre rátesznek pár flittert, mintát, kövecskét. Szóval magamon a márkás, de ha valaki ugyanolyan jól érzi magát kínaisban, akkor egyáltalán nem ítélem el.
3/14 anonim válasza:
Én szívesen öltözködnék a kínaiból is, ha normális cuccokat árulnának.
4/14 anonim válasza:
Igenis sokat számít hogy igényesen nézzél ki, de ha te tudsz kínaiból igényesen és stílusosan öltözni akkor senki nem fog megszólni ezért. Ott is ki lehet fogni jobb darabokat. Én ettől függetlenül a H&M-et és a C&A-t preferálom, ha tehetem ott vásárolok, Zara nincs a közelben, meg drága is.
5/14 A kérdező kommentje:
hát igazatok van én is C&A-Tally Weijlből öltözködök és nekem sincs semmi bajom a kinaikkal vannak ott jó cuccok de valakit példáól a barátnőmet elitélik mivel kinaiból öltözködik mivel nem olyan miliomosok mint az itélők......de engem az még most is nagyon idegesithogy valakit emiatt itélnek el az egyik fiú barátom azt mondta hogy ő neki egy lány biztos nem tetszene ha nincs rajta converse cipő....ez nagyon kiakasztott
2013. aug. 30. 19:50
6/14 anonim válasza:
Ez a converse cipős gyerek tényleg nagyon gáz.
7/14 A kérdező kommentje:
hú és ez a szomorú hogy nem ez az egyetlen.......a másik az hogy az egyik osztálytársam egy átlagos 13-éves lány mongyuk nem olyan csúnya de nem is olyan szép és még rendes se csak gazdagsok converse cipője van meg minden és mégis ha nem száz barátja volt és 250-lájkos a profilképe ...... nem akarok nagyképű lenni de szerintem 100-szor szebb vagyok és jobban is öltözködök és 1000-szer rendesebb vagyok mint ő mégis csak 50-lájkos a profil képem nem mint ha irigyelném én nem szeretnék 13-évesen ....lenni
2013. aug. 30. 20:01
8/14 anonim válasza:
a fiúk szerintem ránézésre nem tudják annyira megállapítani hogy márkás-e a ruha vagy sem,szerintem inkább arról van szó,hogy a kínaiban egy csomó túldíszített,ízléstelen cucc van,és ha meglátok egy csajt olyanban,engem is taszít,a lényeg az lenne hogy ízlésesen kombináljuk őet,ha meg csak az árat nézzük,nem biztos hogy a kínai jobb,mert szerintem annyiért simán veszel üzletbe is leárazáskor
9/14 anonim válasza:
A turkáló miért nincs a listán? :D Én a legtöbb ruhámat onnét vásárolom. Néha veszek egy-két darabot a H&M-be, C&A-ba,(meg az F&F-be, ami ugye a Tesco-ba van, rengeteg jó cucc van ott, és sok az akció) kínaiba már egyáltalán nem. Ahogy előttem is mondták, nekem se tetszik ez az agyon flitterezett, csillogós, köves ruhák. Meg mindenből olyan pici méretek vannak ott! Vagy ha van nagyobb, az is annyira passzentos... Amúgy engem nem érdekel, hogy most ki milyen márkás vagy márkátlan ruhát hord. Egy csomó ruhámat megdicsérték, ami turiból van! De sajnos olyan világot élünk, ahol ez nagyon számít. Ez a converse cipő mánia egyszerűen felidegesít, a 99%-a csak azért hordja, mert ez a menő! A maradék 1% meg azért hordja, mert tényleg szereti a márkát, stb.
10/14 anonim válasza:
Mert a kínai cucc nem sokat ér. Mindig amit ott vettünk régen, kiszakadt, feljött a talpa, kifakult stb. A pizsama jó a kínaiban, vagyis nem rossz. De az én köreimben felismerik, ha valami nem olyan. Inkább legyen kevesebb, de jó minőségű, mert ha van egy gagyi, és folyton cserélgetni kell, azon nagyon gáz. A használt ruha meg a legrosszabb, hogy más vette fel előttem, ki tudja miket csinált benne, az ő úgymond tulajdonságai, szelleme van benne. Nem hiszek ilyen cuccokban, csk hasonlítanom kellett. Szóval inkább a márkás ruhák jobban bejönnek, de kinek mi. Turiba be sem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!