Ennyire elítélendő, hogy nekem a belső és a külső egyszerre fontos?
Számomra lehetetlen elképzelni egy kapcsolatot úgy, hogy nincs kémia.. Ha nem kívánod külsőleg a párodat akkor az nem is igazi párkapcsolat nem?
Nem fogom magam fényezni, de szerintem ez még mindig jobb, mint aki sosem ismeri be magának, hogy a külső is számít.
És senkit nem akarok ezzel a kérdéssel megbántani.
Én ismerek olyan lányt, aki furcsa módon külsőleg nem az esetem, de jellemében olyan különleges, hogy simán többe is belemennék, mert a belső értékrendje, jelleme, életfilozófiája, stb... olyan szuper, hogy szinte ez nyom a lantba 60-70%-ot. Természetesen a maradék 30-40%-nyi külső vonzalom megvan, mert nem csúnya, de tudnék szebb modellt mutatni nála. Szóval ez 22 év alatt az első ilyen nő. Tehát eddig mindenki csak külső alapján volt vonzó. (igen, tipikus pasi :D). Azt gondolom, hogy normális (egészséges) a véleményed kedves kérdező, de ha eljön életedben az egyetlen olyan pasi, aki jellemével majd megfog, akkor lehet sörhasa, vagy alacsonyabb mint te... Nem fog zavarni. :) De addig amíg nem találsz ilyen értékes belső tulajdonságokat a másikban, addig marad a "legalább legalább legyen szép". (mert ugye szépnek lenni könnyebb, mint különlegesen értékesnek (odabenn).
22f voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!