Szerintetek az fontos hogy egy ember mondjuk a ZARA vagy a C&A H&M-ben vásároljon? Vagy megteszi a sima Kinai üzletek is . Azt veszem észre hogy az emberek sokkal inkább a fiúk azt nézik hogy milyen a ruha egy lányon. Nem a belső értékeket!
Én régebben csak a kínaiból öltözködtem, mivel nem igazán engedhetünk meg magunknak drágábbat. De mostanában már szinte csak a New Yorkerben veszem a ruháimat, mert a kínaiban egyszerűen nem lehet normális ruhát kapni. Van egy tök jó alap darab, de azt olyan szinten túlcsicsázzák, hogy már gusztustalan. Nagyon ritka, hogy valóban normális felsőket tudok ott venni. Inkább spórolok és veszek egy drágább, de normális pólót, vagy megvárom a szezonvégi akciókat és akkor bevásárolok. Ettől függetlenül ha meglátok valamit a kínaiban, ami tetszik, akkor azt megveszem. Illetve cipőt, alsóneműt, nadrágot még mindig ott veszek, mert olcsóbb és azért ezek még normálisan néznek ki nagyjából.
Engem nem zavar, ha valaki nem márkás ruhákban van, inkább az a fontos, hogy igényesen legyen felöltözve.
Kínai: Én alapból utálom a kínaiakat azért mert minden ócska akármit behordanak ide szemétnek,de azt kell tudni, hogy ide csak a selejt szemetet szállítják én Angliába voltam egy kínaiba és elállt a szavam, jóval drágább, de jóval igényesebb ruhák voltak és nem ilyen tipikus neon színekel !
Converse: Gyerekek ne adjatok már 15-20 ezreket ahol amin egy rohadt csillag van, de oké adjál mert ki adsz ugyan ennyit amin egy krokodil vagy egy pipa van de az CIPŐ mert nem két,három hétig bírja hanem akár évekig is, aki biciklizik vagy csámpás annak meg eszébe se jusson !
ZARA,H&M,C&A:
Imádom őket én hozzá venném a Pull & Bear-t is. Rengeteg jó cucc és elég drágán, de ! Szezon váltáskor a 20 ezer forintos ZARA nadrág is 5-6 ezer (erről már lecsúsztál mert ilyenkor résen kell lenni, mert 2 nap alatt kifosszák a boltot). Én mindig résen vagyok és mindig így vásárolok már Júliusba megvettem a kötött pulcsiakt télre és a hosszú nadrágokat ! 3 ezer forintért darabját !
Fiúk:
Én személy szerint nagyon megnézem egy lány mit hord! Mivel nem ismerem csak erről tudok azonosítani, de van egy gyenge pontja szerintem az összes férfinak a magas sarkú (NEM CONVERSE cipő) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!