Valami okos, kreatív ember segítene?
14 éves vagyok, a szüleim egy "harmadik" miatt szét fognak menni. Apukám és anyukám között 4 év van. Apukám és az új csaja között 18 év a különbség.
Az a tervem, hogy eltakarítom az útból ezt a csajt, mert nem engedem hogy tönkretegye az eddigi életünket!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek mit csináljak ellne, hogy sikerüljön?
Légyszi ne azt írjátok, hogy hagyjam békén, mert nekem a családom a legfontosabb és minden áron össze fogom kötni!
Köszönöm ha segítesz! :)
igen sokkal jobb az hogyha eggyütt vannak boldogtalanok és minden reggelt ordibálással kezdenek.
különben meg ha annyira erölteted ezt akk te fogsz eltávolodni a szüleidtől. ha el is éred a célokat és szakít vele majd gyorsba talál másikat.
Ha apádban felmerült, hogy otthagyja a családot egy másik nőért, akkor már eleve nem lehetett túl jó a szüleid házassága ( legalábbis az utóbbi időben ) Ha még igazán szeretik egymást, ők megtalálják a módját, hogy újra együtt legyenek.
Nem a csaj tehet arról hogy tönkrement a szüleid házassága. Gyerekes dolog lenne bármit is tenni ellene, és ha kiderülne, az nagyon ciki lenne neked.
valahogy azt kéne elérned h apukád ujra érdeklödjön anyukád felé
ezt viszont nemtodom h hogyan
talán elmehetnétek 3-asban piknikezni vagy sátorozni
probáld mindig öket közel hozni egmáshoz
vagy szervezz egy vacsorát de ök netudják h kik lesznek ott
pl: hivd meg mindkettöt valahova és ird h lesz egy nagy társaság közben meg csak ketten lennének!
meg probáld meg kihozni a mostohád legrosszabb arcát!!
bocsi én csak nnyit tudtam mondani!
:(
remélem tudtam segiteni alamit
Hát ez sakk. Ha a takarítás alatt valamilyen durva módszert alkalmazol,és lebuksz, akkor a szüleid fogják meginni a levét.Mivel kiskorú vagy.
Szóba jöhet még a többet ésszel ,mint erővel módszer.Maradj ennél,azt javaslom.Apudra kell nyomást gyakorolni,és azt sem szívlapáttal. Beszélj vele,mond azt,amit itt leírtál,kezdetnek nem rossz.
Megértem, hogy a családod a legfontosabb, és nagyon szeretnéd, hogy továbbra is egy család legyetek, de sajnos azt be kell látnod, hogy ha egy kapcsolatba be tud lépni egy harmadik, akkor ott valami nem működik rendesen.
Amennyiben a szüleid közt felhőtlen lenne a viszony, akkor a fiatal csaj nem tudta volna elcsábítani apukádat. :(
Hidd el, hogy hosszabb távon jobban jársz, ha nem szólsz bele. Persze az nagyon szép és jó, hogy együtt szeretnéd tudni a családodat, de ha most be tudott lépni egy harmadik később se lesz jobb a helyzet, sőt... :((
Arra meg sajnos nincs biztos módszer, hogy hogyan tudod a csajt eltakarítani. Láttam már olyat, hogy a "gyerek" mindent megpróbált, de a szerető+egyik szülő kitartottak egymás mellett. :(
Azt nagyon jó látni, hogy kitűnsz a korosztályodból azzal, hogy nem a szüleidet hordod el mindennek... :)
Szerintem ülj le velük megbeszélni a dolgokat.Miattad igazán próbálhatnának javítani a helyzeten!Nagyon önző lenne apud,ha elválna anyudtól egy ostoba fellángolás miatt!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!