Valami okos, kreatív ember segítene?
14 éves vagyok, a szüleim egy "harmadik" miatt szét fognak menni. Apukám és anyukám között 4 év van. Apukám és az új csaja között 18 év a különbség.
Az a tervem, hogy eltakarítom az útból ezt a csajt, mert nem engedem hogy tönkretegye az eddigi életünket!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek mit csináljak ellne, hogy sikerüljön?
Légyszi ne azt írjátok, hogy hagyjam békén, mert nekem a családom a legfontosabb és minden áron össze fogom kötni!
Köszönöm ha segítesz! :)
Köszi a segítséget!
De az van, hogy tudom hogy apukám szereti anyukámat is ezt ő is mindig hangoztatja! Mondja neki hogy a helyzettől függetlenül még nagyon szereti és szerelmes is belé!
De anya is szereti csak mostanában nagyon mérges ezért rá és kerüli a beszélgetéseket is vele!
Jövőhéten költözik apukám.
"Légyszi ne azt írjátok, hogy hagyjam békén, mert nekem a családom a legfontosabb és minden áron össze fogom kötni!"
- De, "sajnos" erre nem lehet mást mondani, nem a te játszmád. Ha belerondítanál, annak nagyon büdös lenne a leve.
- Ha a családod a legfontosabb, akkor szeresd őket annyira, hogy hagyod őket élni, és ne akard összekötözni, ami már eltört. Abból csak nagyobb fájdalom lenne.
- A szeretet nem "minden áron" elv alapján működik.
Úgyhogy el kell fogadnod, és az a gondolat vezéreljen ebbe az irányba, hogy máshogy csak még rosszabb lenne.
Képzeld el hogy apád vágyai ellenére marad, mondjuk miattad, hogy ne maradj közvetlenül apa nélkül. Emiatt tudat alatt haragudna rád, és bizonyos módokon ki is fejezné. Mivel közte és anyád között már megrendült a bizalom, ők sem jönnének ki egymással jól többé.
Abban a családban sem lenne többé jelen a szeretet és az összetartozás.
Ez nem lenne jó ugye?
Persze ez nem jelenti azt hogy a szüleid nem gondolják meg magukat, de kimondottan te nem tehetsz semmit.
De szeretik még egymást, feljebb is írtam! :)
Szerintem apukámnak kapuzárási pánikja van, most lesz 40 éves.
"De szeretik még egymást"
szeretik egymást csak anyud nem hajlandó szóbaállni apuddal. nah ezt magyarázza el valaki
Lehet, hogy apukád pár hónap vagy egy két év múlva rájön, hogy csak egy kis ??? az új nő, és visszakéreszkedik anyukádhoz. Szerintem ez lenne a legjobb. Csak anyukáddal kell megbeszélni majd akkor, hogy fogadja vissza.
Ha mégsem ez történik, akko sem az lenne a megoldás, hogy elhagyott, leselejtezett, stb-nek érezze magát, hanem kezdjen új életet, mint önálló nő. Önálló, saját élete legyen, saját filozófiájával, menjen koncertekre, iratkozzon be társasutazásokra, járjon valamilyen sportegyesületbe, stb. Már csak azért is fontos ez, hogy legyen neki saját élete, mert máskülönben a te életedet fogja felhasználni a saját önmegvalósítására. Ez neked sem lenne jó, bármennyire is szereted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!