Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami okos, kreatív ember...

Valami okos, kreatív ember segítene?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, a szüleim egy "harmadik" miatt szét fognak menni. Apukám és anyukám között 4 év van. Apukám és az új csaja között 18 év a különbség.

Az a tervem, hogy eltakarítom az útból ezt a csajt, mert nem engedem hogy tönkretegye az eddigi életünket!

Abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek mit csináljak ellne, hogy sikerüljön?

Légyszi ne azt írjátok, hogy hagyjam békén, mert nekem a családom a legfontosabb és minden áron össze fogom kötni!

Köszönöm ha segítesz! :)

2011. jún. 19. 15:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem látsz bele a szüleid fejébe, és nincs semmi élettapasztalatod, ne avatkozz bele.

Téged biztosan mindketten nagyon szeretnek, a többit meg nekik kell elintézni.

"Harmadik" miatt nem mennek tönkre kapcsolatok majd 20-30 év múlva már te is érteni fogod ezt.

2011. jún. 19. 17:48
 22/22 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai világban már rengetegen elválnak ės sokszor egy harmadik fel az oka.Apuddal probáld megbeszélni h mi a fontosabb.Mondd el neki mit erzel.Nagyon szurkolok!

Ui:en is 14vok es remelem segitettem:)bocs mobilrol irtam

2011. jún. 20. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!