Megmutatod a tetkódat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 16:31
11/19 A kérdező kommentje:
Én is figyelemmel kísértem a kérdéseidet és a blogodat is végig olvastam. Nagyon jól leírtad hogy túlzásba estek, az egy dolog ha valakinek nem tetszik, de brutálisan fejezték ki magukat. Egyébként még én is írtam az egyik kérdésedhez. :D De nem mocskolódtam, nekem csak az öv nem tetszett. A blogod viszont nagyon tetszett, a kedvencem a kis pillangós ültetőkártyák és a meseszép hajbavalóid! :) Bocsi hogy így elkanyarodtam. :) A férjednek tetszettél? Ha igen a válasz, akkor a többiekre magasról sz**ni kell...
2013. aug. 31. 09:30
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszik az esküvői ruhád, ha erről volt szó :)
13/19 anonim válasza:
kérdező tetszik a tetoválásod arab írás?én is a csuklómra szeretnék egyet és arabul mert van ismerősöm aki leírná :D
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, arab. :)
2013. aug. 31. 12:02
15/19 SzilKa válasza:
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Erre igazán büszke lehetsz, gyönyörű munka! :)
2013. szept. 3. 09:33
18/19 A kérdező kommentje:
Varrattam magamra még 2 új tetoválást, szóval megint eszembe jutott a kérdés. :) Várom a remekműveket! :)
2013. okt. 23. 22:07
19/19 anonim válasza:
Linkelsz róluk képet, kérdező?:)
Nekem sajnos még nincs, de nyárra valószínűleg meglesz az első. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!