Megmutatod a tetkódat?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 16:31
3/19 anonim válasza:
Én megmutatnám, de most nincs kedvem fotózkodni! :(Inkább mutasd meg a Tiédet!
5/19 A kérdező kommentje:
Tessék:
mutasd meg kérlek a tiédet! :) köszi a válaszokat. Utolsó: megkérdezhetem milyen dátum van a derekadon? :)
2013. aug. 30. 19:35
6/19 anonim válasza:
7/19 anonim válasza:
ma 18:12 vagyok. 2009.10.15, a kislányom születése
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Utolsó előtti: megkérdezhetem hogy a te dátumod mit jelent? :) Egyébként bocsi az offért, de tudtam hogy híresség lettél itt GYIKon a családi kapcsolatok témában?
2013. aug. 30. 21:26
10/19 anonim válasza:
híresség, na ja. nagyon jól esik, hogy még egy év után is képesek mocskolódni, és kiemelni, hogy rajtam volt a legcsúnyább ruha, amit csak láttak. nem hiszem el, hogy ilyen bunkónak és kegyetlennek kell lenni. Már komolyan elgondolkodtam, hogy itthagyom a fenébe ezt az oldalt. akinek tetszett, az le lett szólva, és közölték, hogy el kéne égetni... azért szerintem nem kicsit estek túlzásba... :'(
a dátum amikor a mostmár férjemmel összejöttem, alatta egy rovásírt D betű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!