Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért ilyen tetkóellenes...

Miért ilyen tetkóellenes mindenki ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Akármerre járok a topicon belül minden kérdésnél van legalább 3 tetkónáci aki mindent lerendez azzal hogy "túl fiatal vagy hozzá" vagy "ez annyira gáz,mindenkinek ilyenje van" vagy esetleg "miért csúnyítanád el a testedet egy tetkóval" és egyéb variánsok.

Emberek!Úgy mint ahogy nem mondhatjátok meg másoknak hogy mekkora mennyiségű vécépapírt használjanak el sz@rás után,nem szabhatjátok meg nekik hogy mit csinálnak a saját bőrükkel!Ha fel akar varratni a bokájára egy pillangót,hagy csinálja.Nem a ti életetek,nem a ti bőrötök,nem a ti hülye bokátok,a bokán lévő emberke NEM TI VAGYTOK,semmi közötök nincs hozzá.

Hogy p-csás?Hát hagy legyen p-csás.Csak azt véssétek eszetekbe hogy a ti fajtátok miatt az.Lehet hogy számára teljesen más értelme van mint egy csapat totális idegen számára akik egy anonim oldalon adják a Bölcs Salamont.

Ha meg tényleg csak és kizárólag divatból csinálja?Hát akkor majd maga néz szembe a következményekkel.Engem is a hideg kiráz a sok divattetkótól,de az ő életük nem az enyém,azt csinálnak a saját testükkel amit akarnak.Majd a közvetlen környezetük letörli a beképzelt vigyort a képükről.

De addig is,azok akik egy saját maguk számára maradandó emléket,portrét,üzenetet akarnak a testükre varrni,nekik joguk van arra hogy saját akaratuk és döntésük szerint alakítsák a testüket,mint ahogy nektek jogotok van diétázni vagy edzőterembe menni.Nincs különbség.

Jaaa,hogy megöregedve csúnya lesz és lógni fog?

Kérlek áruljátok el nekem hogy egyébként milyen elragadóan gyönyörű vagy fitt és feszes egy öreg test!Egy szép,kúl tetkó csak javít a képen,és még menőnek is tűnik tőle;)Öregember nem vénember:D

2013. júl. 26. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

tudod, engem az ilyen kérdéseknél az zavar a legjobban, hogy ha annyira akarja az adott mintát az illető, akkor minek kéri ki idegeneknek a véleményét és utána miért háborog azon, ha nem támogatják?

nekem is van tetkóm, de eszembe nem jutott, hogy érdekeljen másnak a véleménye azzal kapcsolatban, hogy mit gondol róla.

szóval aki ilyen, tetkóval kapcsolatos kérdést tesz fel, az vállalja már azt, hogy van akinek ez nem tetszik. az már teljesen más, hogy olykor hihetetlen bunkó stílusban vannak megfogalmazva a nem tetszések, de ez van.

a sokadik: felelőtlenül televarratni magunkat mindenfélével nekem is zavarja a szememet, mert néhány ember nem veszi a fáradtságot, hogy keressen egy normális szalont, utána meg itt sír, hogy jaj, milyen csúnya lett a tetkó, meg hogy kezelje stb...

2013. júl. 26. 11:56
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Azért írja ki a kérdést az illető, mert véleményt kér ki tőlünk, akkor miért baj ha olyat kap, hogy "ez annyira gáz,mindenkinek ilyenje van"?

Ő kér véleményt, vállalnia kell ,hogy lesznek akiknek nem tetszik...

"Nem a ti életetek,nem a ti bőrötök,nem a ti hülye bokátok,a bokán lévő emberke NEM TI VAGYTOK,semmi közötök nincs hozzá. " --->ha nincs közünk hozzá, akkor miért kér valaki véleményt??

Gondolkodj már el, hogy mennyire hülyeség ez a kérdésed!

2013. júl. 26. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem jobban idegesít az, amikor néhányan elkezdenek pattogni, hogy a tetoválás undorító, aki viseli az igénytelen, dögöljön meg, stb, mintha legalábbis tömeggyilkos lenne az illető, és már-már szinte habzó szájjal acsarognak, hogy fel kéne akasztani azt aki ilyet tesz magával.

Amikor meg valaki itt kérdezi meg, hogy mit és hova tetováltasson magára, az nettó emberi sötétség.

De egyébként teljesen igazad van, főleg ami az öregségre vonatkozik. Mire a mostani huszon-harmincasok megöregszenek, senkit nem fog zavarni hogy sokuk tele van varrva, mert nem lesz ritka egyáltalán.

Ennyi. [link]

2013. júl. 26. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én például nem vagyok az. Biztos, hogy lesz tetoválásom nagykoromban. Nem divatból, hanem mondjuk a gyereke(i)mhez kapcsolódóan.
2013. júl. 26. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Anyád térdkalácsa a tetkónáci!
2013. júl. 26. 21:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy rengetegszer az emberek nem is kérdeznek véleményt,vagy nem kíváncsiak a tetoválással kapcsolatos moráljaikra,csak feltesznek egy kérdést(például melyik a legjobb tetováló szalon,mit gondolnak a színes tetoválásról stb.)és mégis kapnak tetoválás ellenző kommenteket.
2013. júl. 28. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

úgy gondolom a kéretlen megjegyzéseket akármivel kapcsolatban is, nem lehet kivédeni.

ha valaki feltesz ide egy kérdést gondolnia kell arra is, hogy vannak akik kekeckedően, vagy negatívan fognak reagálni.

2013. júl. 28. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Én meg azt nem értem hogy aki tetkóellenes mit keres ebben a témában, vagy minek nyitja meg a kérdést ha látja hogy tetoválással kapcsolatos???? Nem kérem, az nem a kérdésre akar segítő választ adni, hanem már alig várja hogy lefikázza a kérdezőt!!! Ész? NUKU!!!

Egyébként meg egyet értek Veled kérdező.

24/L.

2013. júl. 30. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vélemények, negatívok is, és van aki igen bunkó stílusban fogalmaz, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Az egy másik jó meglátás, hogy aki tetkó ellenes, miért nyitja meg az ilyen kérdéseket(!?). Tényleg vannak olyanok, akik csak divatból varratnak, ők majd meg is fogják bánni, de ezért nem kell mindenkit egy kalap alá venni. Azért sem, mert valaki esetleg túl "fiatal" az ilyesmihez.. Én is szeretnék tetoválást majd egyszer, ha pontosan meg lesz az elképzelésem, és nem divatból, hanem mert szeretnék valami olyat magamra varratni, ami engem fejez ki, és ha ránézek, pozitív érzéssel töltsön el. Vannak bunkó emberkék, erre rá kell tudni, a negatív véleményekre is, mert hiába, ilyenek mindig lesznek, akik unalomból a másikba kötnek, még itt is.. sajnos némely ember ilyen (talán túl sokan is..). 16/L
2013. aug. 1. 00:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Éééés persze le lettem pontozva! :D Hihetetlen ez még jobban magát minősíti hogy egy buta ember....
2013. aug. 1. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!