Ha feltűnően megnéz mindenki az utcán (lányok is fiúk is) mi jut eszedbe?
Figyelt kérdés
Azt nézik, hogy milyen szép vagy, és magabiztosan sétálsz tovább vagy inkább keresed magadon a hibát, fordítva van-e rajtad a póló stb... és azt nézik.2013. júl. 9. 17:09
1/19 anonim 

válasza:

Keresem a hibát, végigsimítom a hajam, nem-e sz.rt le egy madár és a legközelebbi kirakatban, vagy kocsi ablakában próbálom megtalálni a hibát. 22/L
2/19 anonim 

válasza:

hogy szexi vagyok mint egy gép
bár szerintem a bmxem kazettás szabadonfutójához lehet köze ami nem épp halk
3/19 Shai-Hulud 

válasza:

Jaj, biztos nyitva felejtettem a sliccem!
4/19 anonim 

válasza:

"Igen, ilyen fehér a bőröm. És akkor mi van?"
5/19 anonim 

válasza:

"Fa..t nézel:DD" Nagyjából ez XD De bóknak veszem ha nagyon megnéznek :)
6/19 anonim 

válasza:

Én a hibát keresem. :D Végigsimítom a hajam , megnézem a ruhám, meg ilyenek. :)
Mert az azért, ha MINDENKI megnéz, nem egészen normális jelenség :D Ha 1-2, az még lehet tetszés, de a mindenki az nem hiszem, hogy az :D
7/19 anonim 

válasza:

ha rövidnadrágban vagyok akkor attól félek hogy vastag a lábam és azt nézik,amúgy meg a mellem a legszembetűnőbb,úgyhogy a pasi néz akkor azt,után meg a szemet,minden esetben zavar hogy néznek
8/19 Shai-Hulud 

válasza:

Haaaa, nézd már, hűű de szép vagyok, ez már nem semmi, látjátok, mindenki engem csodál, jaj gyööönyörűűűűűű vagyok így az utcán lépkedve, szinte érzem is a bőrömön, ahogy csodálnak az emberek, legalább olyan szép lehetek mint a Geronazzo Mária [link] ez tényleg csodálatos érzés!
9/19 anonim 

válasza:

"Vajon mi ütött ma az emberekbe?"
10/19 dolli. 

válasza:

"mi a faszt nézel?" a rosszabb napjaimon, jobbakon: "van valami rajtam, aminek nem kéne? :S"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!