Ha feltűnően megnéz mindenki az utcán (lányok is fiúk is) mi jut eszedbe?
Figyelt kérdés
Azt nézik, hogy milyen szép vagy, és magabiztosan sétálsz tovább vagy inkább keresed magadon a hibát, fordítva van-e rajtad a póló stb... és azt nézik.2013. júl. 9. 17:09
12/19 anonim 

válasza:

szintén "Mi a fa.szt nézel?", jó és rossz napokon egyaránt :D
13/19 anonim 

válasza:

Azzal álltatom magam, hogy a (részben) kék hajam nézik, és nem lóg ki semmi az orromból, nem sz*rt le egy madár, vagy nem azt nézik, mennyire dagadt vagyok. :D
14/19 anonim 

válasza:

Szintén..rossz napokon "mi a f.s.zt kell bámulni". De nálam is általában az van,hogy mi a hiba..foltos ruha, elkenődött smink, kilóg a fikusz az orromból, stb..:D
25/L
15/19 anonim 

válasza:

"Huh, de erős kisugárzásom van. :DDDDD" 15/l
16/19 anonim 

válasza:

"B+, megint elfelejtettem felöltözni!"
17/19 anonim 

válasza:

Általában : uhhh biztos jól nézek ki ma ;)
Amikor rossz napom van : uristen mi a faszt nézel, de gáz tuti azt nézi h mekkora orrom van, úristen tiszta csövesnek nézek ki..
18/19 anonim 

válasza:

Ilyenkor jól megnézem magamnak őket! Kaján vigyorral a képemen!
19/19 Aspartia válasza:
azt hogy " I'm too sexy for my shirt" egyébként meg azt, hogy "igen ,tudom dagadt vagyok, le kéne már fogynom" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!