Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek megállja a helyét...

Szerintetek megállja a helyét az az állítás mi szerint soványabban mindenki szebb?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mások hogy vélekednek erről :)
2013. júl. 15. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, ugyan ki lehetett az az észhuszár, aki ezt kitalálta? :D Egy 170 cm-s nő minden bizonnyal jobban néz ki 100 kg helyett 60-nal, de biztosan nem néz ki jól 60 kg helyett 45-tel.

Egy túlzottan sovány férfi meg nekem úgy nem tetszik, ahogy van, a szememben nem lehet helyes, férfias és ápolt megjelenésű.

2013. júl. 15. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Dettó így gondolom én is.

Ne legyen gusztustalanul kövér,de csontváz sem.

Annyit tennék még hozzá az 1. válaszához, hogy a férfiaknál viszont az sem szebb ha "agyon van gyúrva". Az izmok is csak egy bizonyos mértékig szépek. Akkor már inkább legyen kicsit macisabb. :)

2013. júl. 15. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aranyközépút a legjobb :-) Viszont nekem tetszenek az izmos férfiak, sőt szerintem nőknek is" jól áll", ha izmosak :-)
2013. júl. 15. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nekem sem tetszenek az izmos férfiak, inkább a kicsit macis. :)
2013. júl. 15. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
mindig az arany középút a legjobb. én pl. nem voltam szebb vékonyabban :) most normál súlyom van, és jobban érzem magam, szebbnek.
2013. júl. 15. 21:08
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) még jöhetnek!:)
2013. júl. 15. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:

KIZÁRT!

Barátnőm sokat fogyott és nem lett szebb, csak olyan fonnyadt. De szebb semmiképp.

2013. júl. 15. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés, én is emiatt szenvedek, hogy nem tudom eldönteni. :/ 10 kilót fogytam, most 58 körül vagyok, és az arcom is vékonyabb lett (arányosan fogytam mindenhonnan). Mindenki megjegyzi hogy mennyire levékonyodott, úgyhogy teljesen elbizonytalanítottak, én eddig azt hittem, hogy jobban nézek ki ;( Régen pufibb arcom volt, most sem beesett, csak vékonyabb.
2013. júl. 16. 09:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Hmm..ezek szerint ez akkor változó dolog..kinek hogy..:D mondjuk személy szerint nálam igaznak mondható ez, eddig 20 kg-ot fogytam mindenki el volt ájulva, hogy milyen jól nézek ki, és én is sokkal érzem így magam, de még egy 10est azért le szeretnék dobi :D. Mondjuk én is azt gondolom, hogy az arany középút a legjobb :D
2013. júl. 16. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát csak nem mindegy,hogy pl 50 kg-ból fogysz le 10-et, vagy 90-ből 20-at. :)

Nőknél szerintem szép ha kicsit izmosabb,vagy egy kicsit több husi van rajta,mert a gebe nők nagyon rondák.

Pasiból is szép az izmos,de ne legyen túl izmos,illetve jól néznek ki a kicsit macisabb pasik,vagy akik normál testsúllyal rendelkeznek,de nem izmosak. :)

2013. júl. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!