Szerintetek megállja a helyét az az állítás mi szerint soványabban mindenki szebb?
Na, ugyan ki lehetett az az észhuszár, aki ezt kitalálta? :D Egy 170 cm-s nő minden bizonnyal jobban néz ki 100 kg helyett 60-nal, de biztosan nem néz ki jól 60 kg helyett 45-tel.
Egy túlzottan sovány férfi meg nekem úgy nem tetszik, ahogy van, a szememben nem lehet helyes, férfias és ápolt megjelenésű.
Dettó így gondolom én is.
Ne legyen gusztustalanul kövér,de csontváz sem.
Annyit tennék még hozzá az 1. válaszához, hogy a férfiaknál viszont az sem szebb ha "agyon van gyúrva". Az izmok is csak egy bizonyos mértékig szépek. Akkor már inkább legyen kicsit macisabb. :)
KIZÁRT!
Barátnőm sokat fogyott és nem lett szebb, csak olyan fonnyadt. De szebb semmiképp.
Hát csak nem mindegy,hogy pl 50 kg-ból fogysz le 10-et, vagy 90-ből 20-at. :)
Nőknél szerintem szép ha kicsit izmosabb,vagy egy kicsit több husi van rajta,mert a gebe nők nagyon rondák.
Pasiból is szép az izmos,de ne legyen túl izmos,illetve jól néznek ki a kicsit macisabb pasik,vagy akik normál testsúllyal rendelkeznek,de nem izmosak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!