Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tini csajok miert irigyek...

A tini csajok miert irigyek az olyan csajokra, akik szebb hazban laknak, mint ok, illetve akik tobb ruhaval, cipovel rendelkeznek, mint ok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek mindig többet akarnak annál ami van. Ez nem feltétlenül irigység és nem csak tini csajokra jellemző. Szerintem nem gond ha vágyakoznak ezekre a dolgokra csak tegyenek is értük, ne várják el hogy apu-anyu előteremtse.
2013. júl. 9. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Örülj neki h irigyek rád!! Rám is azok szegények, de engem nem zavar.
2013. júl. 9. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
1! Nem az a legnagyobb gond, hogy vagyakoznak ra, hanem az, hogy ezaltal utalnak is engem. Tobbszor eszrevettem, hogyha felveszek valami menobb, egyedi ruhat, a tinicsajok ugy neznek ram, mintha lepras lennek, nem koszonnek..
2013. júl. 9. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez ellen sajnos nem tudsz tenni, te is viselkedj velük úgy ahogy ők veled! Úgy kell nekik ha ennyire felszínesek..
2013. júl. 9. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Köszönj nekik te, legyél kedves.
2013. júl. 9. 17:31
 6/10 A kérdező kommentje:
tobbszor volt ra pelda, hogy en koszontem elore nekik, de mintha eszre sem vettek volna, majd jott a megbamulas.
2013. júl. 9. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor sz*rd le. Amíg nem reklámozod, hogy mi van rajtad, nincs 600 képed facebookon magadról és a kocsidról, addig nem veled van a gond.
2013. júl. 9. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:

én csak akkor vagyok bunkó valakivel ha ő is az

szegényebb és gazdagabb barátaim is vannak,de az olyanokat én is lenézem akik egész nap arról beszélnek hogy a csúnya gonosz szülő sajnált 30ezret egy cipőre stb,vagy beszólnak hogy tudja hogy több pénze van mint az osztályban mindenkinek együtt,de attól nem kéne irigykedni

2013. júl. 9. 19:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Hat nekem osszesen vagy 15 kepem van facebookon, es soha nem szoktam arrol beszelni, hogy mit vettem/vennek. Csak alegjobb baratnoimmel osztom meg az ilyen vasarlos dolgokat(ok is velem) es ezt is akkor, mikor kettesben vagyunk
2013. júl. 9. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam hogy nincsenek hülyék:D

amúgy az is lehet hogy szimplán nem vagy szimpatikus nekik,esetleg más dologban tűnsz ki(nem vagyok stréber de küldtek versenyekre,meg sok fiúnak bejövök,ez pár embernek elég ahhoz hogy ne bírjanak,lehet hogy nálad is így van)

2013. júl. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!