Mindenki szebb nálam?
Figyelt kérdés
Folyamatosan nézem a barátnőim képeit,facebookon van pár barátom akikkel csak 1x 2x beszéltem,de megnéztem mindenkinek a legelső profilképét ami kb 1 vagy fél éve készült és azóta mindenki olyan szinten megváltozott(sokkal szebbek lettek) hogyrá se ismernék,pedig az a csaj nem volt szép. megnéztem az enyém aztán tükörbe néztem és én csúnyább lettem.sokkal...13 éves vagyok,még "változik" az arcom késöbbiekben?vagy fogadjam el hogy csak csúnyább leszek?2013. júl. 13. 18:27
1/9 anonim válasza:
Sokat fogsz még változni, de kizárt, hogy mindenki szebb nálad, ezt valószínűleg csak te látod így!
2/9 anonim válasza:
én most lettem 15 éves. 12-13 évesen én is csúnya voltam, akkor nagyon rohamosan változik az egész szervezeted, ezért is van... van egy barátnőm, (most ballagtam 8-ból) aki nem látott kb. fél-háromnegyed éve. Mondta, hogy rengeteget változott az arcom, és hogy sokkal felnőttesebb lett (most még mindenkinek gyerekpofija van 13 évesen), és hogy "gyönyörű lettem". Tudod, van a rút kiskacsa, akiből hattyú lesz, a hernyó amiből gyönyörű pillangó, szóval te se add fel :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hát nem minden 13 évesnek van olyan 12 éves akit 16nak néztem,és sokan azt mondják az a normális hogy úgy néznek ki,és engem meg le 9 éveseznek,pedig én eddig mindig azt hittem az a normális kinézet 13 évesen mint kb én.. Remélem azért változik még az arcom:c
2013. júl. 13. 20:13
4/9 anonim válasza:
küldj már privátban egy 'szebb' csaj képét meg a tiédet légyszi majd én megmondom a tutit!! :)
5/9 anonim válasza:
nekem is azt mondák régen, hogy úgy nézek ki mint egy kis 10 éves pedig akkor már 13 éves voltam. Most 16 éves vagyok, de előfordult már,hogy 20 évesnek néztek
6/9 anonim válasza:
A szépség relatív,még bőven fog változni az arcod, amúgy meg ne érdekeljen, hogy fiatalabbnak nézel ki a korodnál.
7/9 anonim válasza:
Most ha azt írom, hogy igen, akkor mi van? És ha azt, hogy nem? Akkor mi van?...
felesleges kérdés.
8/9 anonim válasza:
Én is így voltam... :)
Mások 12-13 éves korukban megszépültek, én akkor csúnyultam el.
Előtte átlagos voltam, reméltem megszépülök, de nem! :D
Nagyon zavart.
De most 15 vagyok, és azoktól a lányoktól, akikre anno nagyon irigykedtem, most úgy érzem szebb vagyok. :) Sokat változtam az utóbbi 1-1,5 évben. 15/l
9/9 anonim válasza:
Van akinél biztos szebb vagy van akinél csúnyább. Hófehérke nem létezik aki mindenkinél szebb. És egy 100 éves néni is lehet szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!