Kinek milyen fehérítős fogkrém vált be, ami látványosan fehérített? Mindenki azt mondja szép fehérek a fogaim, de én szeretném, ha még szebb lenne.
Figyelt kérdés
A szódabikarbónáról hallottam, de az nem roncsolja a fogakat, ha töményen használom, mert azt tudom, hogy a só nagyon, azt nem is próbálnám ki. De a szódabikarbónáról nem hallottam még semmit, ezért is érdekelne.2009. máj. 27. 10:15
1/9 anonim válasza:
Én is a szódabikarbónát hallottam. Nem hiszem, hogy roncsolja a fogakat, bár elég rossz sós íze van.
Minden nap tegyél egy picit a fogkefédre, azzal sikálgasd a fogaid.
2/9 anonim válasza:
Persze mert az hogy lemaratod egy savas porral a fogzománcod nem roncsolja a fogakat. Próbáld ki ha szeretnéd,de nem érdemes. Egyébként mikor dohányoztam az én fogorvosom az ELMEX-et ajánlotta, igaz kb egy ezres ,de nekem bevált.
3/9 anonim válasza:
Szódabikarbónáról nem tudok nyilatkozni. Nekem a blanx vált be nagyon. Kb 2 hét után abszolút láthatóan több árnyalatot fehéredtek a fogaim. Amikor 2 éve kérdeztem a fogdokit a fogfehérítésről azt válaszolta, hogy nálam aztán igazán semmi szükség erre. Hát ha már egy fogrvos is fehérnek tartja! :)
4/9 anonim válasza:
Signal White Now. Néhány használat alatt nekem már tényleg látszódott a különbség.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért is nem próbáltam ki a szódabikerbónát, mert nem voltam benne biztos, hogy milyen hatása van. De akkor nem is fogom. Kipróbálom amiket ajánlottatok! Köszi!
2009. máj. 27. 19:36
6/9 anonim válasza:
Nagyapám fogorvos, és ő is a szódabikarbónát ajánlotta.De vigyázz, nem kell nagyon-nagyon dörzsölni mert a fogad zománcának annyi...Ja és a Blendamed 3D lux is jó :), de a szódabikarbóna olcsóbb..:)
7/9 anonim válasza:
A szódabikarbónát csak szakember tudja jól használni, magának otthon el nem találja ,hogy milyen erősségű dörzsölés és milyen mennyiség milyen eredményt hoz. Szakember meg ma már mást használ ezekre.
8/9 anonim válasza:
én szódabikarbónával mosom meg este reggel pedig fogkrémmel.ugyanolyan állagúra kell csinálni mintha fogkrém lenne (bevizezed a fogkefét,belemártod a szb-ba és egy pár csepp vizet folyatsz rá)nagyon rossz ize van de ha a nyelved felteszed a szájpadlásodra akkor nem érzed :D (annyira)nekem bevállt:)sok sikert
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de inkább lemondok a szódabikarbónáról, lehet, hogy most szép, de nem akarom hogy kipotyogjon pár év múlva... Inkább valami fogkrémet keresek ami jó.
2009. máj. 29. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!