Most akkor én is egy hülye tini p*icsa leszek?
sziasztok :)
Gyakran olvasgatom ezt a topikot mert imádom a tetoválásokat. Viszont gyakran látom,hogy sokszor leszólják az olyan 15-16 éveseket akik egyfajta divattetkónak nevezett "believe", "hope" vagy ilyesmi feliratot tetetnek magukra.
16 éves lány vagyok és a bokámra szeretnék tetoválást :
egy végtelen jelbe egy dream felirat.
Most akkor ez is egy értelmetlen divattetkó?
16L
#3-as vagyok újfent.
szerintem érdemes megfontolni az édesanyád tanácsát. Kérdés, mit szeretnél dolgozni? Bizonyos helyeken szerintem belefér, máshol meg kevésbé. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy nem akarsz olyan helyen dolgozni, ahol ez gond, de amikor csekkeket kell befizetni, gyereket etetni, akkor lehet, hogy mást fogsz erről gondolni. Az is lehet, hogy egyszerűen megváltozik a gondolkodásod, és valami szolid "polgári" foglalkozást választasz, és ott ez okozhat némi gondot, problémát.
hát igazából nem tudom, a gyógytornász/ gyógypedagógus szakma felé húz a szivem, de ezzel ellentétes,hogy közgazdasági szakközébe járok
de ha valami hivatalos foglalkozásom lesz ott úgy is kosztümnadrágot kell viselnem az pedig takarja :)
Én is várnék vele a helyedben, elhiszem, hogy most izgatottan várod, de ki tudja milyen lesz a gondolkodásmódod a jövőben, és nem-e bánod meg. :(
Azt viszont el akartam mondani, hogy egyik osztálytársamnak egy nagy cseresznyefa van a hátára tetoválva - tudod mert olyan szép rózsaszín, és megtetszett neki - pedig orvosi pályára készül.. Nem tudom mi lesz ebből, elég érdekesen néz majd ki szerintem orvos létére avval a fával. :/ Lehet, hogy be lesz öltözve, de akkor is, ha meglátok egy ilyen nagy tetkós embert akár az utcán, nem rögtön az orvos jut eszembe róla.
Sok sikert neked a jövőben, legyen szebb életed, ha már ennyi rossz történt veled, igazán megérdemled.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!