Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Most akkor én is egy hülye...

Most akkor én is egy hülye tini p*icsa leszek?

Figyelt kérdés

sziasztok :)

Gyakran olvasgatom ezt a topikot mert imádom a tetoválásokat. Viszont gyakran látom,hogy sokszor leszólják az olyan 15-16 éveseket akik egyfajta divattetkónak nevezett "believe", "hope" vagy ilyesmi feliratot tetetnek magukra.

16 éves lány vagyok és a bokámra szeretnék tetoválást :

egy végtelen jelbe egy dream felirat.

Most akkor ez is egy értelmetlen divattetkó?

16L

2013. júl. 22. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok újfent.

szerintem érdemes megfontolni az édesanyád tanácsát. Kérdés, mit szeretnél dolgozni? Bizonyos helyeken szerintem belefér, máshol meg kevésbé. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy nem akarsz olyan helyen dolgozni, ahol ez gond, de amikor csekkeket kell befizetni, gyereket etetni, akkor lehet, hogy mást fogsz erről gondolni. Az is lehet, hogy egyszerűen megváltozik a gondolkodásod, és valami szolid "polgári" foglalkozást választasz, és ott ez okozhat némi gondot, problémát.

2013. júl. 22. 17:07
 12/21 A kérdező kommentje:

hát igazából nem tudom, a gyógytornász/ gyógypedagógus szakma felé húz a szivem, de ezzel ellentétes,hogy közgazdasági szakközébe járok

de ha valami hivatalos foglalkozásom lesz ott úgy is kosztümnadrágot kell viselnem az pedig takarja :)

2013. júl. 22. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj míg nagykorú nem leszel, valami kreatívabb módon varrasd magadra, mert így az emberek szemében csak egy tucattetkó lesz...
2013. júl. 22. 18:24
 14/21 anonim ***** válasza:
ezzel az a bökkenő, hogy ha neked ez tényleg annyira fontos lenne a leírtak miatt, akkor arra is gondosan ügyelnél, hogy egyedivé tedd, vagy tegyétek a tetováló segítségével a feliratot, és nem ugranál bele egy tömegtetkóba, hanem a saját képedre formálnád :)
2013. júl. 22. 20:20
 15/21 A kérdező kommentje:
Az egyediség alatt mit értetek? Nem tudom ezt hogy lehetne egyedivé tenni :/
2013. júl. 22. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
akár egy mintába bele vonni..ami te vagy stb... nem egy ilyen snassz mintát amire még azt sem mondják hogy ez igen... ez jól sikerült. egyébként a tetováló segít, kreativitásuk határtalan :) én értem azt amit írtál, hogy miért fontos neked, csak tegyétek egyedivé és akkor mehet :) és lesz egy gyönyörű tetkód, ami csak neked van és büszkén viselheted
2013. júl. 22. 21:54
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. júl. 22. 22:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is várnék vele a helyedben, elhiszem, hogy most izgatottan várod, de ki tudja milyen lesz a gondolkodásmódod a jövőben, és nem-e bánod meg. :(

Azt viszont el akartam mondani, hogy egyik osztálytársamnak egy nagy cseresznyefa van a hátára tetoválva - tudod mert olyan szép rózsaszín, és megtetszett neki - pedig orvosi pályára készül.. Nem tudom mi lesz ebből, elég érdekesen néz majd ki szerintem orvos létére avval a fával. :/ Lehet, hogy be lesz öltözve, de akkor is, ha meglátok egy ilyen nagy tetkós embert akár az utcán, nem rögtön az orvos jut eszembe róla.

Sok sikert neked a jövőben, legyen szebb életed, ha már ennyi rossz történt veled, igazán megérdemled.. :(

2013. júl. 23. 00:23
 19/21 anonim ***** válasza:
most még ezt gondolod. amúgy igen, az leszel
2013. júl. 23. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja te is az vagy, ne haraudj, de te kérdezted. Mi értelme van az ilyen "hope" meg "dream" feliratoknak? Mit remélsz? Mit álmodsz??? Még az ilyen "love" meg szív tetoválásoktól vagyok rosszul... Annak mi értelme? Na mindegy... Nekem pl. a jobb lapockámra van tetoválva a kiskutyám mancsa, ez lesz kiegészítve a "WWF" felirattal ami a Természetvédelmi Világalap angol rövidítése, mivel nagy állatbarát vagyok és próbálom védeni a természetet is. Ez az egyik legfontosabb motiváció az életemben. Én az ilyen tetoválásoknak látom az értelmét.
2013. júl. 30. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!