Most akkor én is egy hülye tini p*icsa leszek?
sziasztok :)
Gyakran olvasgatom ezt a topikot mert imádom a tetoválásokat. Viszont gyakran látom,hogy sokszor leszólják az olyan 15-16 éveseket akik egyfajta divattetkónak nevezett "believe", "hope" vagy ilyesmi feliratot tetetnek magukra.
16 éves lány vagyok és a bokámra szeretnék tetoválást :
egy végtelen jelbe egy dream felirat.
Most akkor ez is egy értelmetlen divattetkó?
16L
Amilyet tetkót szeretnél az tényleg egy kalap tucat fos szóval ezekből kiindulva igen AZ VAGY.
Ha lenne benned csöppnyi egyediség és mondanivaló, akkor mást tetováltatnál..
Őszinte kérdésre őszinte válasz: ha én ilyen látnék (pláne egy tini lányon), azt gondolnám, hogy ez egy értelmetlen divattetkó...
...sőt, így hogy olvasom, hogy érdekel mások véleménye, így még inkább azt gondolom.
Szerintem ráérsz még tetkót csináltatni.
Szerintem is várj még a tetkóval, mert hátha nem fog tetszeni később, de szerintem ettől még nem leszel hülye p***a.
Aki meg az alapján ítél meg másokat, mennyire egyedi, azt nem tudom megérteni. Most akkor ennyi erővel varrasson magára egy sz*ró malacot, mert olyan másnak biztos nincs?
Hagyjuk már ezt a felszínes hülyeséget...
hát kíváncsi voltam a reakciókra :D
Azt nem mondanám,hogy jelentés nélküli, mert van jelentése, egyfajta motivációként szeretném, biztatna,hogy meg tudom valósítani az álmom és senki nem fogja megakadályozni azt,hogy boldog legyek.
Sajnos hiába vagyok még fiatal sok mindent tanultam az élettől..
Nem utolsó sorban tisztelgés lenne a halott bátyám felé, mert tudom,hogy ő velem van örökké (ezt a végtelen jel is szimbolizálja)
A #3 vagyok. Így a sztorival együtt azért kicsit más.
Azt azért gondold végig, mielőtt megcsináltatod, hogy vajon biztosan ezt akarod-e? Mármint, ez jól hangzik alapvetően, hogy motiváció, meg tisztelgés, de biztos, hogy ez (csak) ez motivál illetve kifejezi a tiszteletet?
Sokat gondolkodtam már rajta,régóta szeretném ezt a tetoválást.. és mindig arra jutok,hogy 'nekem ez kell'
Anyum amiatt fél,hogy ki tudja még milyen állásom lesz és nehogy hátrányba legyek emiatt,de mivel nem nagy tetoválás ezért akár még egy sebtapasszal is eltakarható,bár én nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol ezt kellene tennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!